Út a nettó zéró kibocsátáshoz
Ingyenes webináriumot rendez 2023. május 10-én a COPA-DATA.

 

Az ipar fontos része a gazdaságnak, ugyanakkor a környezetre is jelentős és tartós hatást gyakorol. Érdemes tehát újragondolni a számokat. A fenntartható és hatékony termelés a termelési költségek csökkenését is eredményezheti. Használja ki a lehetőséget és ismerje meg a fenntartható gyártás előnyeit, és merítsen inspirációt a gyakorlati sikerekből!

Költségmegtakarítás a gyártásban az erőforrások fenntartható felhasználásával és saját energiatermeléssel

Nyelv: angol

Időpont: 10:00

Időtartam: 1 óra

Program:

10:00 - 10:15 | Hatékony és fenntartható gyártás: hogyan valósítható meg és mik az előnyei?

10:15 - 10:30 | Gyakorlati foglalkozás: a zenon mint energiaadatkezelő rendszer

10:30 - 10:45 | A Carlsberg Szerbia sikertörténete az Uram Systemtel d.o.o. céggel

10:45 - 11:00 | Kérdések és válaszok szekció

 

 

 

Már csak néhány hely maradt!

Kinek ajánljuk a részvételt?

Tökéletes lehetőség gyártó cégek technológusainak, döntéshozóinak, rendszerintegrátoroknak vagy megoldástervezőknek. A webinárium azoknak készül, akik részt vesznek a feldolgozóipar szoftverrendszereinek, és különösen a gyártóüzemek hatékonyságának értékelésében és specifikálásában.

 

 

Nem tud részt venni a webináriumon?

Semmi gond, regisztráljon és a webinárium után elküldjük Önnek a felvételt.

 

Már tesztelik a jövő hibrid-elektromos repülőgépeinek meghajtását
Sikeresen teljesítette első „üzemanyag-égetéses” tesztjét a Rolls-Royce új, kisméretű gázturbinája, amelyet a légiipari vállalat kifejezetten a jövő hibrid-elektromos repülőgépeinek meghajtására fejlesztett ki.
Így épül a lehetetlen - Vonattal utazhatunk majd át az Alpok 1800 m magas hegyei alatt
A Brenner-bázisalagút a világ második, a kapcsolódó vonalakkal együtt pedig a világ leghosszabb föld alatti vasúti összeköttetése lesz, 10 év múlva pedig már magunk is 250 km/h-s sebességgel utazhatunk át a rekordhosszú építményen. Dr. Vásárhelyi Balázs, a BME Geotechnika és Mérnökgeológia Tanszékének docense szerint nem csak az útvonal lerövidítése indokolta az alagút megépítését.
Sokan terveznek munkát váltani a közeljövőben
A Work Force 500 munkavállaló bevonásával készített - a fluktuációt vizsgáló - felmérése szerint a válaszadók 62 százaléka tervezi elhagyni munkahelyét a közeljövőben, legtöbben magasabb fizetésért váltanának.
A rezsicsökkentés új módszere: gyomláljuk ki az adatokat!
Ön tisztában van vele, vajon mennyi elavult és felesleges adatot tárolnak a cégénél, és ezek hol találhatók a vállalat rendszereiben? Meg tudja becsülni, mennyi tárhelyet és költséget emésztenek fel ezek a fájlok?
Biológiai jel alapú mobil fájdalommérő
A Kereken-Pálya Kft. a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatalhoz benyújtott Eszközfejlesztés fájdalomérzet detektálására biológiai jelek alapján című 2020-1.1.2-PIACI-KFI-2020-00011 azonosítószámú projektje sikeresen megvalósult.