Út a nettó zéró kibocsátáshoz
Ingyenes webináriumot rendez 2023. május 10-én a COPA-DATA.

 

Az ipar fontos része a gazdaságnak, ugyanakkor a környezetre is jelentős és tartós hatást gyakorol. Érdemes tehát újragondolni a számokat. A fenntartható és hatékony termelés a termelési költségek csökkenését is eredményezheti. Használja ki a lehetőséget és ismerje meg a fenntartható gyártás előnyeit, és merítsen inspirációt a gyakorlati sikerekből!

Költségmegtakarítás a gyártásban az erőforrások fenntartható felhasználásával és saját energiatermeléssel

Nyelv: angol

Időpont: 10:00

Időtartam: 1 óra

Program:

10:00 - 10:15 | Hatékony és fenntartható gyártás: hogyan valósítható meg és mik az előnyei?

10:15 - 10:30 | Gyakorlati foglalkozás: a zenon mint energiaadatkezelő rendszer

10:30 - 10:45 | A Carlsberg Szerbia sikertörténete az Uram Systemtel d.o.o. céggel

10:45 - 11:00 | Kérdések és válaszok szekció

 

 

 

Már csak néhány hely maradt!

Kinek ajánljuk a részvételt?

Tökéletes lehetőség gyártó cégek technológusainak, döntéshozóinak, rendszerintegrátoroknak vagy megoldástervezőknek. A webinárium azoknak készül, akik részt vesznek a feldolgozóipar szoftverrendszereinek, és különösen a gyártóüzemek hatékonyságának értékelésében és specifikálásában.

 

 

Nem tud részt venni a webináriumon?

Semmi gond, regisztráljon és a webinárium után elküldjük Önnek a felvételt.

 

Hogyan viselkedhet egy fém felülete kétféleképpen?
Különleges tulajdonságaik miatt számos alkalmazásban fontos szerepet játszik a fémfelülethez kötött fény (plazmon). Magyar kutatók most egy olyan eszköz működését demonstrálták, amely ezen felületi plazmonok segítségével ultraérzékeny szenzorként és jelmoduláló eszközként is alkalmazható.
Energiahatékony motor- és invertercsomag elektromos buszokhoz
Az új csomag, amely magában foglalja az első, buszokhoz készült háromszintű invertert is, megnövelt élettartamot és jelentős hatékonyságnövekedést eredményez, hiszen a korábbi, kétszintű inverterekhez képest akár 12%-kal kevesebb motorikus veszteséget generál a szokványos menetciklusok során.
Pénzügyi tudatosság az üzleti tervezés alapja
A gyorsan változó üzleti környezetben a hatékony pénzügyi tervezés és ellenőrzés elengedhetetlen minden vállalat, különösen a kis- és középvállalkozások sikeréhez.
Gépzsír Extra - Fejlődés - Alkalmazkodás - Adaptáció
CAD, MBD, OEE, APS, ERP - ha eddig zavarba jöttél ezeknek a mozaikszavaknak a hallatán, ebből az epizódból megtudhatod, hogy melyik mit jelent, és mire jó, miért hátrány az, ha nem is ismered a jelentésüket és ha nincs neked ilyened.
26 év után adja át a stafétát a Phoenix Contact Kft. ügyvezetője
A nyugdíjba vonuló Pálos Gábor meghatározó örökséget hagy hátra. A német tulajdonú, multinacionális vállalat évtizedek óta a magyar elektronikai szektorban is meghatározó leányvállalatát szakmai és emberi kvalitásaiban is kiváló állapotban adja át.