Kontron FOCUS 2023 Ipari Digitalizációs Nap meghívó
Tisztelettel meghívjuk Önt és érdeklődő munkatársait az “Kontron FOCUS 2023 Ipari Digitalizációs Nap” c. rendezvényünkre.

 

A Kontron Hungary név egyelőre talán  kevésbé ismert Magyarországon, ennek az az egyszerű oka, hogy cégünk 2023. február 1. előtt S&T Consulting Hungary Kft. néven működött. Anyacégünk 2022-ben változtatta meg a nevét, és ez a változás idén ért el hozzánk. A néven kívül semmi sem változott. 30+ év tapasztalatával állunk ügyfeleink rendelkezésére a legkorszerűbb CAD/CAM/CAE/PLM és ipari digitalizációs megoldásainkkal.

 

 

Időpont: 2023. június 15. csütörtök 8:00-15:00

Helyszín: Abacus Business & Wellness**** hotel


 

 

 

 

 

Az ipar számtalan kihívással szembesült az utóbbi években, és a szemünk előtt zajlik a járműipar soha nem látott sebességű átalakulása is. Jöjjön el, és ismerje meg a megatrendeket, a globális változások magyar cégekre gyakorolt hatásait.

Racionalizált és digitalizált működés nélkül esélytelen a versenyképesség fenntartása, javítása. Merítsen ötleteket cégük következő digitalizációs projektjéhez, és ismerje meg sikeres ügyfeleink legjobb gyakorlatait!

Ezen felül a rendezvényen tartjuk a Creo 10 magyar ősbemutatóját.

 

| Kontron Hungary Kft.

| Nyitókép: Adobe Stock

Már tesztelik a jövő hibrid-elektromos repülőgépeinek meghajtását
Sikeresen teljesítette első „üzemanyag-égetéses” tesztjét a Rolls-Royce új, kisméretű gázturbinája, amelyet a légiipari vállalat kifejezetten a jövő hibrid-elektromos repülőgépeinek meghajtására fejlesztett ki.
Így épül a lehetetlen - Vonattal utazhatunk majd át az Alpok 1800 m magas hegyei alatt
A Brenner-bázisalagút a világ második, a kapcsolódó vonalakkal együtt pedig a világ leghosszabb föld alatti vasúti összeköttetése lesz, 10 év múlva pedig már magunk is 250 km/h-s sebességgel utazhatunk át a rekordhosszú építményen. Dr. Vásárhelyi Balázs, a BME Geotechnika és Mérnökgeológia Tanszékének docense szerint nem csak az útvonal lerövidítése indokolta az alagút megépítését.
Sokan terveznek munkát váltani a közeljövőben
A Work Force 500 munkavállaló bevonásával készített - a fluktuációt vizsgáló - felmérése szerint a válaszadók 62 százaléka tervezi elhagyni munkahelyét a közeljövőben, legtöbben magasabb fizetésért váltanának.
A rezsicsökkentés új módszere: gyomláljuk ki az adatokat!
Ön tisztában van vele, vajon mennyi elavult és felesleges adatot tárolnak a cégénél, és ezek hol találhatók a vállalat rendszereiben? Meg tudja becsülni, mennyi tárhelyet és költséget emésztenek fel ezek a fájlok?
Biológiai jel alapú mobil fájdalommérő
A Kereken-Pálya Kft. a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatalhoz benyújtott Eszközfejlesztés fájdalomérzet detektálására biológiai jelek alapján című 2020-1.1.2-PIACI-KFI-2020-00011 azonosítószámú projektje sikeresen megvalósult.