Az energiaforradalom most zajlik. Legyen a részese!
Ingyenes webináriumot rendez 2023. május 3-án a COPA-DATA.
 
A zenon figyeli, vezérli és optimalizálja a megújuló energia előállítására és tárolására szolgáló berendezéseket. Csatlakoztassa az összes berendezést egyetlen alkalmazáshoz, és javítsa a termelékenységet!
 
Nyelv: angol 
Időpont: 10:00
Időtartam: 1 óra
 
Program:
 
10:00 - 10:15 | Az energiaipar digitális átalakulása a fenntarthatóság kulcsa
10:15 - 10:30 | Gyakorlati foglalkozás: Hogyan kezeljük a megújuló energiaforrásokat a zenon segítségével?
10:30 - 10:45 | A NEPCO sikertörténete a SAM Engineering & Trade Co. Ltd-vel
10:45 - 11:00 | Kérdések és válaszok szekció
 

 

 

 
 
Már csak néhány hely maradt!
 
Kinek ajánljuk a részvételt?
 
A fenntartható energiaellátás előfeltétele az energiaellátási struktúrák közép- és hosszú távú átalakítása. Ezért fontos a jövőre gondolni, és már a jelenben cselekedni. Részletesen kitérünk a zenon a szél-, víz- és fotovillamos erőművek területén történő felhasználására. Azt is megmutatjuk, hogyan tárolhat megújuló energiát akkumulátoros energiatároló rendszerek (BESS) segítségével.
 
A webináriumot közműszolgáltatók, ipari végfelhasználók, rendszerintegrátorok vagy megoldástervezők technológusai és döntéshozói számára ajánljunk. Mindenkinek ajánljuk, aki részt vesz az energiaautomatizálási szoftverrendszerek értékelésében és specifikációjában.
 
 
 
 
Nem tud részt venni a webináriumon?
 
Semmi gond, regisztráljon és a webinárium után elküldjük Önnek a felvételt.
 
 
Már tesztelik a jövő hibrid-elektromos repülőgépeinek meghajtását
Sikeresen teljesítette első „üzemanyag-égetéses” tesztjét a Rolls-Royce új, kisméretű gázturbinája, amelyet a légiipari vállalat kifejezetten a jövő hibrid-elektromos repülőgépeinek meghajtására fejlesztett ki.
Így épül a lehetetlen - Vonattal utazhatunk majd át az Alpok 1800 m magas hegyei alatt
A Brenner-bázisalagút a világ második, a kapcsolódó vonalakkal együtt pedig a világ leghosszabb föld alatti vasúti összeköttetése lesz, 10 év múlva pedig már magunk is 250 km/h-s sebességgel utazhatunk át a rekordhosszú építményen. Dr. Vásárhelyi Balázs, a BME Geotechnika és Mérnökgeológia Tanszékének docense szerint nem csak az útvonal lerövidítése indokolta az alagút megépítését.
Sokan terveznek munkát váltani a közeljövőben
A Work Force 500 munkavállaló bevonásával készített - a fluktuációt vizsgáló - felmérése szerint a válaszadók 62 százaléka tervezi elhagyni munkahelyét a közeljövőben, legtöbben magasabb fizetésért váltanának.
A rezsicsökkentés új módszere: gyomláljuk ki az adatokat!
Ön tisztában van vele, vajon mennyi elavult és felesleges adatot tárolnak a cégénél, és ezek hol találhatók a vállalat rendszereiben? Meg tudja becsülni, mennyi tárhelyet és költséget emésztenek fel ezek a fájlok?
Biológiai jel alapú mobil fájdalommérő
A Kereken-Pálya Kft. a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatalhoz benyújtott Eszközfejlesztés fájdalomérzet detektálására biológiai jelek alapján című 2020-1.1.2-PIACI-KFI-2020-00011 azonosítószámú projektje sikeresen megvalósult.