Az Electrosub kiváló lehetőséget kínál üzleti kapcsolatainak frissítésére!
Az idén 5 éves fennállását ünneplő Electrosub szakkiállítás és konferencia koncepcióját a szervezők a piac igényeihez igazodva 2021-ben frissítették. A nyitva tartás két naposra váltott, és bevezették a kkv-k számára is könnyen elérhető, költséghatékony megjelenést biztosító ECO standot.
 
Az esemény kínálatában az elektronika, elektrotechnika, digitális transzformáció, AI, IoT, robottechnika és az automatizálás is megjelenik, megoldásokat kínálva a fenntarthatóságra és a fejlődésre. Ma már a versenyképes vállalkozás fenntartásához, működéséhez, fejlődéséhez Ipar4.0 technológiák alkalmazására van szükség. Emellett az energiaválság kezelése, a hatékony, költségtakarékos működés biztosítása érdekében megnőtt az igény az innovatív termékek és technológiák iránt nemcsak a multik, de a kkv-k körében is.
 
A második félévben, október 9-10. között megrendezésre kerülő Electrosub üzleti, szakmai fórumot kínál ezen technológiák, eszközök, szolgáltatások, rendszerek bemutatkozásához és megismeréséhez, a kereslet és kínálat találkozásához. Mutassa be termékeit, szolgáltatásait több száz szakmai látogatónak. A regisztrációs adatok alapján 80 %-uk első számú döntéshozó vagy részt vesz cége döntéshozatalában!
 
 

 

 

Legyen Ön is szponzorunk/kiállítónk!

Csomagajánlatok, rugalmas fizetési feltételek. Megjelenés full szervizzel már

nettó 410.000 Ft + ÁFA díjtól!

(regisztrációs díj, helydíj, stand, árambekötés)

A helyszín szoftverek, kisebb méretű termékek mellett, robotok, gépek bemutatására is alkalmas. Teherlift rendelkezésre áll, az árambekötés igény szerint biztosított.

 

 

Így is csökkenthető a gyártás során keletkező műanyaghulladék
Az új technológiák és a kapcsolódó gyártási folyamatok 50 százalékkal csökkentették a műanyaghulladék mennyiségét, és közel 20 százalékkal javították az újrahasznosítási arányt.
Foglalkoztatás - hátrányban a kisgyermekes anyák
Az adminisztratív munkakörökben egyre elterjedtebbek az atipikus foglalkoztatási formák, ám a kékgalléros, fizikai munkavállalók esetében erre korlátozottabbak a lehetőségek, de vannak pozitív kezdeményezések például kismama műszakok bevezetésével.
Egyetemistákat kérdeztek a legvonzóbb pályákról
Mérnöki, programozói és orvosi pályán helyezkednének el legszívesebben a STEM, azaz a tudományos-technológiai képzések hallgatói - derül ki egy friss kutatásból.
Ipari hulladékáramból nyernének ki kulcsfontosságú nyersanyagot
A gumi-, a kerámia- , az üveg- és a kozmetikai iparban nélkülözhetetlen cink-oxid (ZnO) zöld előállításának arányát kívánja növelni az EIT InnoEnergy azzal, hogy befektet az új, innovatív technológiát kifejlesztő lettországi vállalatba, a Catalyco-ba.
Jövőbe mutató megoldások a 10. Smart Factory ConnAction konferencián
Az ipar 4.0 koncepciója több mint egy évtizede tartja izgalomban a termelővállalatokat. Ez idő alatt az ipari termelés digitalizálása és automatizálása, valamint az okos gyártás és az innovatív technológiák használata az egyik legnépszerűbb témává vált, amely még a mindennapi beszélgetésekben is megjelenik.