Szerezzen biztosabb tudást az alakmérés területén!
Az alakmérési eredmények hibás értelmezése oda vezethet, hogy hibamentes munkadarabok a hulladékba vagy hibás munkadarabok a gyártásba kerülnek.

 

Ez végzetes és költséges minőségi hibákat eredményezhet. A minőségért felelős személyeknek ezért biztos tudásra van szükségük a mérési beállítások és folyamatok során. Ebben a különböző paraméterek meghatározó szerepet játszanak. Ezen a webináriumon az alapelvek és a meghatározó paraméterek az alak- és helyzettűrés területén könnyen érthető és egymásra épülő módon kerülnek kifejtésre.

 

 

A webes szeminárium elsősorban a tervezés, gyártás, munka-előkészítés, valamint a minőségbiztosítás és a tesztelés terén dolgozó munkatársaknak szól. Az online szeminárium két részből áll, amelyekre 2021. szeptember 16-án és 23-án 11:00 és 12:00 óra között kerül sor. Az alábbi témakörök várnak Önre:

 

  • A mérőrendszerek felépítése;
  • Az alakmérés-technika alapelvei;
  • Központozó módszer és szűrők;
  • Alakparaméterek;
  • Mérés menete.

 

 

Legyen naprakész az alakmérési technológia területén,

és regisztráljon most online szemináriumunkra!

(Nyitó képünk: illusztráció)

Átadták a Knorr-Bremse budapesti vasúti Szerviz Központját
A 2,5 milliárd forint értékben 4 500 négyzetméteren megvalósult fejlesztésnek köszönhetően több mint 100 partnert szolgálhatnak ki komplex felújítási projektek keretében a magyar szakemberek Európa számos országában.
A rendszer alkalmazkodóképességének nincsenek határai
A Tárgyak Internete (IIOT) lehetővé teszi az individualizált termékek automatikus előállítását – akár egyetlen darabos gyártásban is. Teljesen új értelmet nyer az alkatrészek összeszerelésének folyamata.
A magyarok kedvenc elektromos autója
Hazánkban is egyre népszerűbbek az elektromos autók, köszönhető ez a növekvő környezettudatosságnak, az állami támogatásoknak és a dinamikusan bővülő töltő hálózatnak is.
Miért bízzunk az önvezető autókban?
Nem könnyű átengedni az irányítást egy gépnek, ezért a Bosch mérnökei azon dolgoznak, hogy nyugodt szívvel ülhessünk be az emberi beavatkozást nem igénylő járművekbe.
Elektrotechnikai tervezőszoftver kezdőknek és haladóknak
Megérkezett az új Eplan Platform 2022. Az új verzióval az Eplan az elektrotechnikai tervezés jövőjét mutatja be fókuszban a könnyű kezelhetőséggel.