Perspektíva 25: CAD/CAM/PLM konferencia
A graphIT idén ünnepli a 25. évfordulóját, ezt a mérföldkövet egy ingyenes, publikus rendezvény keretén belül ünnepli meg.

 

Akit érdekel a mérnöki szoftverek világa, annak rengeteg izgalmat tartogat ez a szakmai nap, hiszen aktuális ipari témákat fog feszegetni és a mindennapi mérnöki kihívásokra ad választ, illetve valós megoldást.

 

 

A konferenciára érdemes időben érkezni, ugyanis Jeránek Tamás a Siemens Zrt. elnök-vezérigazgatója előadásával nyitja meg a rendezvényt, majd Sallay Péter a graphIT Kft. ügyvezetője foglalja össze a cég 25 évének eredményeit és érdekességeit. Ezt követően további izgalmas előadásra lehet számítani és itt történik a 3D Design Contest nyertes pályamunkák bemutatása is.

 


 

 

A 3D Design Contestre pályamunkákat október 3-ig van lehetőség elküldeni a graphIT számára. Az idei verseny érdekessége, hogy bármely 3D tervező szoftverben készült pályamunkákat elfogadnak, melyek néhány egyszerű feltételnek megfelelnek. Jelentkezzen a versenyre és nyerje meg az értékes ajándékok egyikét!
 

A 3D Design Contest nevezési feltételeiről itt olvashat és jelentkezhet

 

 

Fontos megemlíteni, hogy nincs születésnapi parti ajándék nélkül!

Nem csak a 3D Design Contest első 3 helyezettjét díjazzák értékes ajándékokkal, de a rendezvény részvevői között kisorsolnak két darab egy éves felhőalapú ipari szoftver előfizetést! Ami nem más, mint egy NX CAD és Solid Edge.

 

Nyerjen 1 éves felhőalapú ipari szoftver előfizetést! (forrás: graphIT Kft./CNC Media)

 

Csatlakozzon az év CAD/CAM/PLM rendezvényéhez 2022. október 5-én a GoBudaMallban!

 

 

A szervezetek átalakulása során az ember a legfontosabb tényező
A gyors átalakulás miatt a vállalatoknak és a kollégáknak időre van szükségük, hogy alkalmazkodjanak, átgondolják az új helyzetet és finomítsák azt, mielőtt elindítanának egy új projektet vagy egy korábbi projekt új szakaszába lépnének.
Felültet a felületmodellezés? – Tegyünk pontot az ’i’-re! CAD webinár
A graphIT Kft. december 8-án, 10:00 órától tartja következő ingyenes online webinárját, melyben bemutatják, hogyan lesz megtérülő egy CAD rendszerbe való beruházás.
BMW GROUP CAREERS IN DECEMBER
A felhős rendszereket a mai napig sokan nem használják megfelelően
A felhő alapú munkavégzés az élet megannyi területén megkönnyíti a cégek mindennapjait. A technológia szervezeti szintű bevezetésétől azonban a hazai kkv-k vezetőinek jelentős része a mai napig tart.
Hibrid félvezető alapú túlfeszültségvédelem
A Protek Devices frissíti a váltakozó áramú tápellátású hálózatokba ajánlott saját szabadalmán alapuló hibrid félvezető eszközét, amely a háztartási és ipari berendezések, műszerek és okos fogyasztásmérők túlfeszültségvédelmét hivatott megoldani.