Minden szem előtt, bármikor
A Leuze új, 36-os érzékelősorozata nagy működési tartományban is érzékeli a tárgyakat. A szenzorok költségoptimalizált kialakítása leginkább a magasan automatizált rendszerek gyártói és üzemeltetői számára bizonyul majd hasznosnak.

 

A tárgyak pontos észlelése megbízható technológiát igényel, és a Leuze pontosan ezt tartotta szem előtt az új 36-os szenzorsorozat kifejlesztése során. Tökéletes detektálási teljesítményüknek köszönhetően az érzékelők az intralogisztika, a csomagoló- és az autóipar szigorú követelményeinek is megfelelnek.

 

Az új Leuze 36-os sorozatú érzékelők kiemelkedő megbízhatósággal detektálják a tárgyakat – még a kihívást jelentő alkalmazások esetén is
 

 

A szenzorok még nagy távolságból is, rezgés, környezeti megvilágítás vagy szennyeződés esetén is képesek érzékelni a különböző optikai tulajdonságokkal rendelkező tárgyakat. A rendszergyártók és -üzemeltetők számára külön előny, hogy a költségoptimalizált 36-os sorozat gazdasági szempontból is vonzó megoldás, különösen a magasan automatizált, nagy számú érzékelővel rendelkező rendszerek esetében.

Rugalmas kialakítás

A Leuze az IP67 védelmi osztályú érzékelőket különböző működési elvekkel – háttérelnyomásos (2,5 méteres működési hatótávolságig), tükörreflexiós (17 méterig) vagy fénysorompós érzékelőként (80 méterig) – kínálja. A nagy teljesítményű érzékelő kialakítása rendkívül magas funkciótartalékot biztosít, ami akkor is biztosítja az objektumok megbízható észlelését, ha például interferenciaforrások is jelen vannak.

A hagyományos fényvisszaverő fotoelektromos érzékelők gyakran megbízhatatlanul érzékelik a fóliába csomagolt raklapokat. Ennek oka a kifeszített fólia depolarizáló tulajdonsága. Speciális optikájának köszönhetően az új Leuze 36-os sorozatú fényvisszaverő fotoelektromos érzékelő probléma nélkül teljesíti ezt a kihívást is

 

A sorozat olyan tükörreflexiós szenzorokat is tartalmaz, amelyeket depolarizáló tulajdonságú objektumokhoz, például fóliával burkolt raklapokhoz ajánlanak. A 36-os sorozat érzékelői ezért az alkalmazások széles skáláját képesek lefedni.

A csatlakozók kiválasztása

Az érzékelők egyaránt kaphatók M12-es csatlakozóaljzattal és különböző, készre szerelt csatlakozókábellel, valamint a megfelelő rögzítési tartozékokkal. Ezáltal az integráció még a meglévő rendszerekben is mindig garantált. Ezenkívül az összes általános kapcsolási logika – NPN és PNP, valamint világos és sötét kapcsolás – is támogatott.

Magyarországi forgalmazó: Kvalix Automatika Kft.

A szervezetek átalakulása során az ember a legfontosabb tényező
A gyors átalakulás miatt a vállalatoknak és a kollégáknak időre van szükségük, hogy alkalmazkodjanak, átgondolják az új helyzetet és finomítsák azt, mielőtt elindítanának egy új projektet vagy egy korábbi projekt új szakaszába lépnének.
Felültet a felületmodellezés? – Tegyünk pontot az ’i’-re! CAD webinár
A graphIT Kft. december 8-án, 10:00 órától tartja következő ingyenes online webinárját, melyben bemutatják, hogyan lesz megtérülő egy CAD rendszerbe való beruházás.
BMW GROUP CAREERS IN DECEMBER
A felhős rendszereket a mai napig sokan nem használják megfelelően
A felhő alapú munkavégzés az élet megannyi területén megkönnyíti a cégek mindennapjait. A technológia szervezeti szintű bevezetésétől azonban a hazai kkv-k vezetőinek jelentős része a mai napig tart.
Hibrid félvezető alapú túlfeszültségvédelem
A Protek Devices frissíti a váltakozó áramú tápellátású hálózatokba ajánlott saját szabadalmán alapuló hibrid félvezető eszközét, amely a háztartási és ipari berendezések, műszerek és okos fogyasztásmérők túlfeszültségvédelmét hivatott megoldani.