ManufactureIT 2018 - A digitális gyár építőkövei
A gyártás digitalizációja szemlélet kérdése, a technológia másodlagos – állítják szakértők. Mások ellenkező véleményen vannak. Egy azonban biztos: az építőelemek rendelkezésre állnak. Konferenciánkon megtudhatja, hogyan építhető fel ezekből az alkotóelemekből a digitalizált gyártás.

 

Vegyen részt a Manufacture IT konferencián, melyet idén 2018. november 20-án, kedden a Danubius Hotel Heliában tartunk.

MANUFACTURE IT HUNGARY 2018

2018. november 20. 08:30-14:00 | Budapest | Danubius Hotel Helia

 

 

A konferencia szervezője a Bitport, szakmai partnere a Techmonitor és a Jövő Gyára portál.

A konferencián a részvétel a célcsoportba tartozó meghívottaknak ingyenes – beleértve az étkezést is –, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezési szándékát a konferencia regisztrációs oldalán jelezheti.

Felhívjuk figyelmét, hogy a Manufacture IT konferencia zártkörű, melyen kizárólag a célcsoportba tartozók – gyártóvállalatok felső vezetői, műszaki vezetői, üzemvezetői, termelésirányítói, informatikai vezetői, minőségbiztosítási vezetői, logisztikai vezetői, kutatás-fejlesztési vezetői, IT-biztonsági vezetői – vehetnek részt.

A jelentkező a regisztrációval tudomásul veszi, hogy a szervező fenntartja magának a jogot a jelentkező részvételi jogosultságának elbírálására.

 

 

A konferenciáról

A gyártás digitalizációja szemlélet kérdése, a technológia másodlagos – állítják szakértők, mások épp az ellenkező véleményen vannak. Egy azonban biztos: az építőelemek rendelkezésre állnak. Automatizált gyártósorok, robotok, szenzorok, vállalati IT-hálózatok, vállalat- és gyártásirányítási rendszerek várják, hogy okosgyárak részeivé váljanak.

A konferencián megtudhatja, hogyan építhető fel ezekből az alkotóelemekből a digitalizált gyártás. Az előadások egy elképzelt üzem gyártási folyamatainak főbb fázisait járják végig a terméktervezéstől a logisztikáig. Az egyes fázisok digitalizációs lehetőségeit az előadók megvalósult projekteken keresztül mutatják be.

Molnár István, Digitális Gyár Mérnökség vezetője, Continental Automotive: A gyártásdigitalizáció jelene és jövője

Estók Tibor ügyvezető, Turck Hungary: A gyártósori adatgyűjtés a szenzortól a felhőig

Hassan Charaf tanszékvezető, egyetemi tanár, BME Automatizálási és Alkalmazott Informatikai tanszék: Magyar gyártóvállalatok digitalizációs szintjéről leplezetlenül

Tolnai Katalin tudományos szakértő, Humansoft: Digitális gyár – gyárdigitalizálás. 3D felmérés, dokumentálás és megjelenítés a gyártósortól a teljes belső térig
 
Bóna Péter ügyvezető igazgató, Com-Forth: Az ipar 4.0 gyakorlati alkalmazásai a realitás talaján

 

A közel teljes programot és a tervezett menetrendet megtekintheti a konferencia honlapján.

Számítunk megtisztelő részvételére!


 

Ultra széles bemeneti feszültségtartományú izolált DC/DC konverterek
A Mornsun tovább bővítette a széles bemeneti feszültségű R3 DC / DC átalakítók termékcsaládját, és 100W-os változat mellé megjelent 75W, 150W és 200W-os, ezzel a URF48_QB-R3 sorozattá bővült.
Mesterséges intelligencia dönt a munkaerő kiválasztásáról?
Vajon tudna egy robot jogi állásfoglalást adni, könyvelést készíteni, esetleg pénzügyi tanácsadást nyújtani? Néhány év múlva valószínűleg igen, és minden bizonnyal hatékonyabban, mint egy ember.
Nagy pontosságú mérés bármely anyagon vagy felületen
A Keyence ultrakompakt koaxiális lézeres elmozdulásérzékelőjét olyan ipari alkalmazásokban használják, mint a minőségjavítás, a hibás alkatrészek kiszállításának megelőzése, illetve a termelékenység növelése.
Kína lesz a világ legnagyobb 5G mobil technológiai piaca
A dolgok internetéhez (IoT) szolgáltatási szerződéssel csatlakoztatott berendezések száma 2025-ra 1,9 milliárdra emelkedik a 2018-as 672 millióról.
CFD szimulációk az optimalizáció szolgálatában
CFD – Sokak számára ismerős akronim, melynek elsősorban kétféle feloldása van; Contract for Difference, mely a pénzügyi kereskedéssel kapcsolatos fogalom, és a Computational Fluid Dynamics, vagyis a numerikus áramlástan. Számunkra most ez utóbbi a releváns.