ManufactureIT 2018 - A digitális gyár építőkövei
A gyártás digitalizációja szemlélet kérdése, a technológia másodlagos – állítják szakértők. Mások ellenkező véleményen vannak. Egy azonban biztos: az építőelemek rendelkezésre állnak. Konferenciánkon megtudhatja, hogyan építhető fel ezekből az alkotóelemekből a digitalizált gyártás.

 

Vegyen részt a Manufacture IT konferencián, melyet idén 2018. november 20-án, kedden a Danubius Hotel Heliában tartunk.

MANUFACTURE IT HUNGARY 2018

2018. november 20. 08:30-14:00 | Budapest | Danubius Hotel Helia

 

 

A konferencia szervezője a Bitport, szakmai partnere a Techmonitor és a Jövő Gyára portál.

A konferencián a részvétel a célcsoportba tartozó meghívottaknak ingyenes – beleértve az étkezést is –, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezési szándékát a konferencia regisztrációs oldalán jelezheti.

Felhívjuk figyelmét, hogy a Manufacture IT konferencia zártkörű, melyen kizárólag a célcsoportba tartozók – gyártóvállalatok felső vezetői, műszaki vezetői, üzemvezetői, termelésirányítói, informatikai vezetői, minőségbiztosítási vezetői, logisztikai vezetői, kutatás-fejlesztési vezetői, IT-biztonsági vezetői – vehetnek részt.

A jelentkező a regisztrációval tudomásul veszi, hogy a szervező fenntartja magának a jogot a jelentkező részvételi jogosultságának elbírálására.

 

 

A konferenciáról

A gyártás digitalizációja szemlélet kérdése, a technológia másodlagos – állítják szakértők, mások épp az ellenkező véleményen vannak. Egy azonban biztos: az építőelemek rendelkezésre állnak. Automatizált gyártósorok, robotok, szenzorok, vállalati IT-hálózatok, vállalat- és gyártásirányítási rendszerek várják, hogy okosgyárak részeivé váljanak.

A konferencián megtudhatja, hogyan építhető fel ezekből az alkotóelemekből a digitalizált gyártás. Az előadások egy elképzelt üzem gyártási folyamatainak főbb fázisait járják végig a terméktervezéstől a logisztikáig. Az egyes fázisok digitalizációs lehetőségeit az előadók megvalósult projekteken keresztül mutatják be.

Molnár István, Digitális Gyár Mérnökség vezetője, Continental Automotive: A gyártásdigitalizáció jelene és jövője

Estók Tibor ügyvezető, Turck Hungary: A gyártósori adatgyűjtés a szenzortól a felhőig

Hassan Charaf tanszékvezető, egyetemi tanár, BME Automatizálási és Alkalmazott Informatikai tanszék: Magyar gyártóvállalatok digitalizációs szintjéről leplezetlenül

Tolnai Katalin tudományos szakértő, Humansoft: Digitális gyár – gyárdigitalizálás. 3D felmérés, dokumentálás és megjelenítés a gyártósortól a teljes belső térig
 
Bóna Péter ügyvezető igazgató, Com-Forth: Az ipar 4.0 gyakorlati alkalmazásai a realitás talaján

 

A közel teljes programot és a tervezett menetrendet megtekintheti a konferencia honlapján.

Számítunk megtisztelő részvételére!


 

Tovább ütik a Huaweit
Először tavaly év végén a Wall Street Journal írt arról, hogy amerikai illetékesek szerint a kínai mobil távközlési cég hálózati berendezései nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek az Egyesült Államok és szövetségesei számára.
Ipar 4.0 és IoT kompatibilis integrált adathálózatok
A Siemens és a Hewlett Packard társaságcsoporthoz tartozó Aruba stratégiai partnerségre lépett az üzemeltetés- (OT) és információs technológia (IT) területek összekapcsolása érdekében.
Az okosautóval az a baj, hogy okos
Mindössze a válaszadók negyede használna önvezető autót, ennek oka pedig, hogy elsősorban az okosfunkciók aggasztják a magyar felhasználókat.
Mennyire féltsük adatainkat?
Elgondolkodtató eredményre jutott az a 2018 decemberében készült kutatás, amely a közösségi médiumok felhasználóinak biztonságérzetét vizsgálta.
Eszköz- és folyamatadatok integrálása zökkenőmentesen
Maximális biztonság és egyszerű kezelhetőség: Pepperl+Fuchs LB Profinet Gateway az LB távoli I/O rendszereket a Profinet protokoll világával kapcsolja össze.