LEANDUSTRY 2018 - Termeléstervezés, -ütemezés, -követés szakmai nap
„A következő 5 évben több változás lesz a [termelés] területén, mint az elmúlt 50 évben volt.” – Nielsen.

 

A LEANDUSTRY 2018 rendezvény célja, hogy a termelési és informatikai döntéshozók számára átfogó információt nyújtson a korszerű gyártástámogató és gyártáskövető megoldásokról, amelyek a következő években a Lean fejlesztések mellett az Ipar 4.0 gyakorlati bevezetését jelenthetik a cégek számára.

 

Kiknek szól a rendezvény?

• Termelő cégek vezetői, termelési vezetők • Termeléstervezők, folyamatmérnökök • Termelő cégek logisztikai és beszerzési vezetői • Termelő cégek IT vezetői

 

Főbb témák

• Lean és Ipar 4.0 szoftveres támogatása • A japánok tudják… és most el is mondják • Termeléstervezés a teljes autóipari láncon keresztül • Egyedi gyártás kihívásai és megoldásai • Áttekinthető termeléskövetés • ERP rendszerek és a termelés

 

A rendezvényen minden résztvevő ingyenesen megkapja a „Hogyan vezessünk be Lean és Ipar 4.0 alapú szoftvermegoldásokat a termelés támogatására?” című kiadványt, amely többek között esettanulmányokon keresztül ad segítséget a vállalati potenciál kiaknázásában. A rendezvény szüneteiben iparági kiállító partnereink mutatnak be különböző gyártási és mérnöki technológiákat.

 

LEANDUSTRY 2018  Termeléstervezés, ütemezés, követés szakmai nap

2018. április 4.

Budapest Kongresszusi Központ, 1123 Budapest, Jagelló út 1-3.

 

Mielőbb biztosítsa helyét a LEANDUSTRY 2018 rendezvényünkön! A szakmai napon a részvétel ingyenes, de korlátozott befogadóképesség miatt előzetes regisztrációhoz kötött.

 

Megbízható megfogás levegő nélkül
A Festo standard EHPS megfogója a standard pneumatikus DHPS megfogó elektromos változata. Az EHPS a legtöbb olyan helyen alkalmazható, ahol a pneumatika használata nem engedélyezett.
Adatok megbízható továbbítása a gyártásban
A Profinet az ipari automatizálás terén világszinten az első számú Ethernet-alapú kommunikációs megoldás.
Az e-mailek védelme nem ér véget egy erős jelszóval
A modern üzleti kommunikáció alapját képező elektronikus levelezés továbbra is a rosszindulatú programok terjesztésének egyik leghatékonyabb és legelterjedtebb csatornája.
Virtuális gumiabroncs-fejlesztés eredménye a Lamborghini Hurricán STO kiemelkedő teljesítménye
A Lamborghini a Bridgestone-t bízta meg a 2021-ben piacra kerülő Huracán STO szuperautója egyedi abroncsainak fejlesztésével.
Manufacture IT 2020: mehet-e a gyártás online?
Idén virtuális formában jelentkezik a Manufacture IT konferencia, amely a hazai gyártóipar digitalizációjának segítését tűzte ki célul.