Kétcsatornás függvénygenerátor kibővített impulzus-szélesség tartománnyal
Az Axiomet márkájú AX-DG2010AF jelű készülék egy nagyhatékonyságú kétcsatornás függvény/arbitrál generátor, melynek maximális sávszélessége 10 MHz, mintavételi frekvenciája 125 MSa/s és 14-bites a vertikális felbontása.

 

A berendezés a közvetlen digitális szintézis (DDS) technológiát használja, és képes pontos, stabil valamint alakváltozásoktól mentes kimeneti jelek generálására. Az AX-DG2010AF-et olyan technológiával látták el, melynek köszönhetően a felfutási/lefutási idő nagyon rövid ( <12ns ), ami biztosítja a jelentős impulzus-tartományt. Ebből következően ez a berendezés lényegesen sokoldalúbb generátor, mint az egyéb hasonló konstrukciók.

 

 

Az Axiomet által kínált függvénygenerátor felhasználóbarát grafikus interfésszel van ellátva, ami nagymértékben növeli a munkavégzés komfortját. Ezen túlmenően, a generátor beállításait és a hullámformák fájljait el lehet menteni a készülék belső memóriájába, vagy azok külső memóriára is küldhetők. A tartozékként járó szoftver és USB kábel lehetővé teszik a berendezés PC számítógépről történő vezérlését.

 

AX-DG2010AF kulcsfontosságú funkciók:

  • 46-féletypów arbitrál hullámforma,
  • 200 MHz tartományú beépített precíziós frekvenciaszámláló, 
  • számos modulációs függvény, pásztázás funkció, impulzus-sorozat funkció,
  • távirányítás számítógépről.

 

  Tulajdonságok
Generátor típus: függvény, arbitrál
Hullámforma max. frekvenciája: 10MHz
Csatornák száma:

2

 Memóriarekord hossza: 16kpts/ch

A cikk forrása: 

www.tme.eu

Idén nyáron érkezik az Eplan Platform 2022 verziója
A teljesen új felhasználói felület összhangban van a szoftverek jelenlegi trendjeivel, és még egyszerűbb használatot biztosít.
Közelharc az informatikusokért
ha olyan szektort keresünk, amely a pandémiás időszakban is szédítő sebességgel bővült, valószínűleg az informatikai terület kerülne ki abszolút győztesként.
Magyar startup is fejlesztheti az európai nagyvárosok távhő rendszereit
A hőtárolást, fázisváltós megoldásukkal forradalmasító magyar startup, a HeatVentors a megújuló energetikai fejlesztések megvalósítását támogató EIT InnoEnergy égisze alatt új, a nagyvárosi távhőellátást modernizáló és azt karbonsemlegessé tevő technológiai megoldást dolgozott ki.
DC feszültségátalakító – hogyan válasszuk ki a megfelelőt?
Minden elektronikus eszköz megfelelő áramforrást igényel. A legtöbb esetben egyszerűen bedugjuk a dugót az aljzatba.
Az intelligens és fenntartható gyártás hálózatépítést igényel
A járvány ellenére folyamatosan növekszik az ipari hálózatok forgalma – az ipari hálózatok piaci részesedése 2021-ben a HMS Networks szerint.