Innovatív újdonságok – gyakorlati, high-tech megoldások – autóipari trendek
A PERFORMA 2019 szakmai konferencián az innovációk, technológiai újdonságok bemutatása és testközelbe hozása kerül a középpontba. Olyan trendekről, megoldásokról értekeznek a jelenlevők, amelyek nagyban hozzájárulnak a magyar piac modernizációjához és fejlődéséhez.

 

Az idén 2019. október 15-én, ismét megújult koncepcióval kerül megrendezésre a PERFORMA 2019 kiállítással egybekötött és további szakmai eseményekkel kiegészített szakmai konferencia.

A CAD-Terv Cégcsoport, mint fő szervező, számos pozitív visszajelzéseknek köszönhetően évről-évre megrendezi az eseményt, amely  fokozatosan tovább fejlődik annak érdekében, hogy még inkább kiszolgálja a látogatói igényeket.

A PERFORMA egyik elsődleges célja a networking, hogy a résztvevők hosszútávú kapcsolatokat építsenek, inspirációt nyerjenek másoktól is a mindennapi munkájukhoz. Mint azt, ahogyan a szlogenje mutatja „Innovation. Trend. Strategy. Networking.”, trendek, aktualitások, új technológiák és lehetséges stratégiai, fejlesztési irányvonalak kerülnek bemutatásra a hazai viszonylatban  #1 szakmai konferencia minősülő eseményen.

 

 

A 2019-es PERFORMA fő témája: „Technológia a fejlődés szolgálatában”, amely 3 különböző szekcióban (Hatékonyság, Technológia, Megoldások a gyakorlatban) mutatja be, hogyan fonódik össze az ember a digitális világgal és ez hogyan hat a munkafolyamatokra, munkavégzésre.

Az előadásokat neves hazai és nemzetközi szakmai előadók támogatják, osztják meg tudásukat, tapasztalataikat, mutatnak be saját példákat, innovatív technológiákat. A közönséggel közösen keresik a válaszokat olyan kérdésekre, mint például:

„Az új technológiai eszközök hogyan javítják, fejlesztik a munkavégzés folyamatait?” 

"Miért félünk a technológiai újdonságoktól, cloud szolgáltatásoktól?"

Továbbá a résztvevők érdekességeket hallhatnak az önvezető járművekről, autópiaci trendekről, termékfejlesztésekről is, olyan formában, amely akár a mindennapi munkához hasznosítható.

Ezen a konferencián számos értékes információval, gyakorlati megoldással gazdagodhat minden olyan cég, akiknél felmerült a technológiai fejlesztés igénye, vagy csak érdeklődik az innovatív lehetőségek iránt.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, fejlesztőmérnökök, terméktervezők, elektronikai fejlesztők, projektvezetők, műszaki döntéshozók, startup vállalatok képviselői, innovátorok is szívesen látogatják a rendezvényt, hiszen kiemelkedő szakmai- és gyakorlati tudásra tehetnek itt szert.

A konferencia plenáris ülésén Várkonyi Gábor (autópiaci szakértő, Millásreggeli autós rovatának szakkommentátora) beszélget Nadj Istvánnal (CAD-Terv Cégcsoport ügyvezetője) az autóipar jövőjéről, a jelenleg érezhető autóipari megtorpanásról, fejlesztésekről és további nyitott kérdésekről.

A PERFORMA szakmai konferencia minden évben olyan dolgokat mutat be a technika egyre fejlődő világából, amely gondolkodásra bírja a közönséget és hozzásegíti őket, hogy versenyképesebbé tegyék folyamataikat, vagy belső fejlődésüknek újabb lendületet adjon.

PERFORMA 2019 részletes programja és regisztrációja: www.performa.hu

Az ügyfelek jelentik a legnagyobb rizikófaktort
A vállalatok által tapasztalt bűncselekmények élén az ügyfelek által elkövetett csalás szerepel. A vállalkozások szerint az összes bűncselekmény közül ez a terület és a kiberbűnözés okozza a legtöbb gondot – derül ki a PwC globális gazdasági bűnözésről készített felméréséből.
Magyarországon tovább növelte kutatás-fejlesztési kiadásait a Bosch
Újra kétszámjegyű árbevétel-növekedést ért el a Bosch csoport Magyarországon az autóipari megrendelések jelentős csökkenése ellenére; jelenleg a gyártási kapacitások fokozatos növelésére készülnek - közölte a cég csütörtöki közleményében.
A mesterséges intelligencia olyan vállalati kultúrát teremt, amely az innovációra épül
A magyar vállalatok közel negyede tekinthető érett mesterséges intelligencia felhasználónak a Microsoft friss felmérése szerint.
Nyomatékigényes lánckerékhajtások
A szabványos gépelemekre specializálódott Norelem a két- és háromsoros görgősláncok és lánckerekek új sorozatát mutatta be, ami a nyomatékigényes lánckerékhajtások területén is erőteljes megoldást nyújt.
Sztárszakma lehet az adatközponti rendszermérnök
Az informatikai beruházások volumenét nem tépázta meg a koronavírus-járvány, inkább azok fókuszában volt tapasztalható átrendeződés az utóbbi két hónapban – derül ki a Hewlett Packard Enterprise szakértői véleményéből.