Ingyenes, online rendezvény a legújabb ipari trendekről
A tavasszal nagy sikereket elért nemzetközi virtuális szakmai rendezvény idén ősszel ismét megnyitja kapuit. A november 16. és 20. között megrendezésre kerülő ingyenes, online PHOENIX CONTACT Dialog Days esemény előadások széles skáláját és átfogó kiállítást kínál az elektrotechnika, az elektronika és az automatizálás területén.

 
  • Szerezzen tapasztalatokat olyan témákban, mint a termelés digitalizálása, olyan technológiai trendekben, mint az SPE (Single Pair Ethernet) és a TSN (Time-Sensitive Networking), vagy ismerje meg az „All Electric Society” jövőorientált megoldásait.
  • Cseréljen ötleteket szakértőinkkel, vagy kérjen személyesen tanácsot egyedi megoldásokkal kapcsolatban.
  • Használja ki az alkalmat, hogy akár magyar nyelvű vezetett túráinkon virtuálisan megismerhesse új termékeinket és élő konferenciáink izgalmas előadásai megihlessék Önt is.

Részvételét most extra ajándékkal is jutalmazzuk. Az előadáson és/vagy a vezetett túrán résztvevő Partnereink részére egy csavarhúzót és egy jegyzettömböt tartalmazó Phoenix Contact ajándékcsomagot juttatunk el, továbbá a résztvevők között 2020.11.24-én egy Tesla tesztvezetést is kisorsolunk!

Tudjon meg többet a Dialog Days programjairól és regisztráljon most ingyenesen.

Reméljük hamarosan találkozunk!

 
Adatok megbízható továbbítása a gyártásban
A Profinet az ipari automatizálás terén világszinten az első számú Ethernet-alapú kommunikációs megoldás.
Az e-mailek védelme nem ér véget egy erős jelszóval
A modern üzleti kommunikáció alapját képező elektronikus levelezés továbbra is a rosszindulatú programok terjesztésének egyik leghatékonyabb és legelterjedtebb csatornája.
Virtuális gumiabroncs-fejlesztés eredménye a Lamborghini Hurricán STO kiemelkedő teljesítménye
A Lamborghini a Bridgestone-t bízta meg a 2021-ben piacra kerülő Huracán STO szuperautója egyedi abroncsainak fejlesztésével.
Manufacture IT 2020: mehet-e a gyártás online?
Idén virtuális formában jelentkezik a Manufacture IT konferencia, amely a hazai gyártóipar digitalizációjának segítését tűzte ki célul.
Egységes automatizációval állhat talpra az ipar
Évente mintegy 20-30 milliárd dollárt költenek az ipari felhasználók az automatizációs rendszereik szervizelésére, karbantartására, azonban ennek az összegnek a túlnyomó többsége megtakarítható lenne, ha egységes automatizálási megoldásokat alkalmaznának – állapítja meg az ARC Advisory Group elemzése.