Haas Házi Kiállítás Győrben is!
A nagy sikerű júniusi ausztriai Házi Kiállítás után idehaza is rendez Házi Kiállítást a Haas. A Magyarországot gyakorlatilag teljes mértékben kiszolgáló győri telephelyen csúcsmodern fémmegmunkálási megoldások lesznek megismerhetők a kétnapos rendezvény ideje alatt.

 

 

A kiállított gépek:

VF-2 (függőleges megmunkáló központ)

ST-20Y (Y-tengelyes, hajtott szerszámos eszterga)

 

 

 

Program:

A kiállított szerszámgépeinkkel különböző alkatrészek kerülnek majd megmunkálásra, amelyhez a szerszámokat az Etalon Tools Kft. biztosítja. Továbbá a Renishaw apply innovation keretein belül Kollégáink bemutatják a gépekhez tartozó bemérő eszközök működését és szívesen válaszolnak a felmerült kérdésekre. A rendezvényen vészt vesz az Enterprise Group PLM üzletága is, gépeinkre illesztett CAM megoldásokkal. A megfelelő hűtőfolyadék fontosságáról a Blaser kenőanyagok magyarországi képviseletétől juthatnak naprakész információkhoz.

Mikor? – 2018. október 4-5. (kapunyitás: 09:00)

Hol? – 9027 Győr, Ipari Park, Platánfa u. 2.

 

 

Részvételi szándékukat kérem jelezzék az alábbi elérhetőségek egyikén:

Telefon: +36-96-999-295 vagy anita.jambor@bartec.co.at

Az alábbi gombra kattintva pedig online is

regisztrálhatják magukat a Házi Kiállításra:

 

 

Látogassanak el hozzánk, szeretettel várjuk Önöket!

A frissítőről mi gondoskodunk!

Egyre fontosabb a vállalati kiberbiztonság
A digitalizáció terjedésével párhuzamosan a működés biztonságának garantálása érdekében stratégiai szintre kell emelni az informatikai szakemberek szerepét a vállalati döntéshozatalban.
Kábelenként tíz másodperccel gyorsabb
A sok kábellel dolgozó és a kábelek azonosítását és követhetőségét igénylő iparágak a Brady Corp. teljes és automatizált kábelazonosítási megoldásaival növelhetik a termelés hatékonyságát.
Felhőben újjászületett informatika
A felhőinformatika Kelet-Európában és hazánkban is egyre elterjedtebb, a hozzá kapcsolódó technológiai innovációk is folyamatosan tudnak újat mutatni a szakembereknek.
Menő az informatikus és a mérnök
Keresett, jól fizető szakmának tartják a középiskolások a mérnöki hivatást, és minden negyedik megkérdezett közülük el is tudja képzelni magát ezen a területen.
Kilencmilliárd eurót hozhat a digitalizáció Magyarországnak
Miközben a digitális transzformáció komoly esély a gazdasági növekedés felpörgetésére, sokat kell tenni ennek érdekében. Elsősorban az oktatás-képzés, valamint a digitális megoldások használatának terjedése terén.