Haas Házi Kiállítás Győrben is!
A nagy sikerű júniusi ausztriai Házi Kiállítás után idehaza is rendez Házi Kiállítást a Haas. A Magyarországot gyakorlatilag teljes mértékben kiszolgáló győri telephelyen csúcsmodern fémmegmunkálási megoldások lesznek megismerhetők a kétnapos rendezvény ideje alatt.

 

 

A kiállított gépek:

VF-2 (függőleges megmunkáló központ)

ST-20Y (Y-tengelyes, hajtott szerszámos eszterga)

 

 

 

Program:

A kiállított szerszámgépeinkkel különböző alkatrészek kerülnek majd megmunkálásra, amelyhez a szerszámokat az Etalon Tools Kft. biztosítja. Továbbá a Renishaw apply innovation keretein belül Kollégáink bemutatják a gépekhez tartozó bemérő eszközök működését és szívesen válaszolnak a felmerült kérdésekre. A rendezvényen vészt vesz az Enterprise Group PLM üzletága is, gépeinkre illesztett CAM megoldásokkal. A megfelelő hűtőfolyadék fontosságáról a Blaser kenőanyagok magyarországi képviseletétől juthatnak naprakész információkhoz.

Mikor? – 2018. október 4-5. (kapunyitás: 09:00)

Hol? – 9027 Győr, Ipari Park, Platánfa u. 2.

 

 

Részvételi szándékukat kérem jelezzék az alábbi elérhetőségek egyikén:

Telefon: +36-96-999-295 vagy anita.jambor@bartec.co.at

Az alábbi gombra kattintva pedig online is

regisztrálhatják magukat a Házi Kiállításra:

 

 

Látogassanak el hozzánk, szeretettel várjuk Önöket!

A frissítőről mi gondoskodunk!

Tovább ütik a Huaweit
Először tavaly év végén a Wall Street Journal írt arról, hogy amerikai illetékesek szerint a kínai mobil távközlési cég hálózati berendezései nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek az Egyesült Államok és szövetségesei számára.
Ipar 4.0 és IoT kompatibilis integrált adathálózatok
A Siemens és a Hewlett Packard társaságcsoporthoz tartozó Aruba stratégiai partnerségre lépett az üzemeltetés- (OT) és információs technológia (IT) területek összekapcsolása érdekében.
Az okosautóval az a baj, hogy okos
Mindössze a válaszadók negyede használna önvezető autót, ennek oka pedig, hogy elsősorban az okosfunkciók aggasztják a magyar felhasználókat.
Mennyire féltsük adatainkat?
Elgondolkodtató eredményre jutott az a 2018 decemberében készült kutatás, amely a közösségi médiumok felhasználóinak biztonságérzetét vizsgálta.
Eszköz- és folyamatadatok integrálása zökkenőmentesen
Maximális biztonság és egyszerű kezelhetőség: Pepperl+Fuchs LB Profinet Gateway az LB távoli I/O rendszereket a Profinet protokoll világával kapcsolja össze.