Haas Házi Kiállítás Győrben is!
A nagy sikerű júniusi ausztriai Házi Kiállítás után idehaza is rendez Házi Kiállítást a Haas. A Magyarországot gyakorlatilag teljes mértékben kiszolgáló győri telephelyen csúcsmodern fémmegmunkálási megoldások lesznek megismerhetők a kétnapos rendezvény ideje alatt.

 

 

A kiállított gépek:

VF-2 (függőleges megmunkáló központ)

ST-20Y (Y-tengelyes, hajtott szerszámos eszterga)

 

 

 

Program:

A kiállított szerszámgépeinkkel különböző alkatrészek kerülnek majd megmunkálásra, amelyhez a szerszámokat az Etalon Tools Kft. biztosítja. Továbbá a Renishaw apply innovation keretein belül Kollégáink bemutatják a gépekhez tartozó bemérő eszközök működését és szívesen válaszolnak a felmerült kérdésekre. A rendezvényen vészt vesz az Enterprise Group PLM üzletága is, gépeinkre illesztett CAM megoldásokkal. A megfelelő hűtőfolyadék fontosságáról a Blaser kenőanyagok magyarországi képviseletétől juthatnak naprakész információkhoz.

Mikor? – 2018. október 4-5. (kapunyitás: 09:00)

Hol? – 9027 Győr, Ipari Park, Platánfa u. 2.

 

 

Részvételi szándékukat kérem jelezzék az alábbi elérhetőségek egyikén:

Telefon: +36-96-999-295 vagy anita.jambor@bartec.co.at

Az alábbi gombra kattintva pedig online is

regisztrálhatják magukat a Házi Kiállításra:

 

 

Látogassanak el hozzánk, szeretettel várjuk Önöket!

A frissítőről mi gondoskodunk!

Alanyi jogon járó ösztöndíjat adna a gyáriparosok szövetsége
Új javaslattal állt elő a hazai szakképzés megújítására a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége. A német duális szakképzés 2030-ig tartó, megújított rendszerét tekintették irányadónak a több mint két évig tartó munka során.
Tűt a szénakazalban – RTLS megoldással
Az elmúlt években már nélkülözhetetlenné vált a logisztika minden ágában a logisztikai egységek (dobozok, ládák, raklapok stb.) vonalkódos vagy RFID azonosítókkal való ellátása és az azonosítók használatával az ellátási láncban való folyamatos követésük.
Sebezhető adatokból áll emberi énünk
Informatikai biztonságról ma már egyre szélesebb körben beszélünk - egészen a gyermekeinket és a családunkat fenyegető veszélyektől a social media profilunk adataival való visszaélésen át a vállalati információk megóvásáig.
Soha ennyi és ilyen öreg autó nem volt a magyar utakon
A Bosch megbízásából a Medián ismét elkészítette a magyarországi lakosság autóparkját, autóhasználati szokásait feltérképező felmérését.
Kevesen látják vállalkozásukat technológiai úttörőnek
A kis-és középvállalatok üzleti potenciáljának felmérésére országos reprezentatív kutatást készített az UniCredit Bank az Inspira Research segítségével az 51-1500 millió Ft éves árbevétellel rendelkező cégek körében.