Haas Házi Kiállítás Győrben is!
A nagy sikerű júniusi ausztriai Házi Kiállítás után idehaza is rendez Házi Kiállítást a Haas. A Magyarországot gyakorlatilag teljes mértékben kiszolgáló győri telephelyen csúcsmodern fémmegmunkálási megoldások lesznek megismerhetők a kétnapos rendezvény ideje alatt.

 

 

A kiállított gépek:

VF-2 (függőleges megmunkáló központ)

ST-20Y (Y-tengelyes, hajtott szerszámos eszterga)

 

 

 

Program:

A kiállított szerszámgépeinkkel különböző alkatrészek kerülnek majd megmunkálásra, amelyhez a szerszámokat az Etalon Tools Kft. biztosítja. Továbbá a Renishaw apply innovation keretein belül Kollégáink bemutatják a gépekhez tartozó bemérő eszközök működését és szívesen válaszolnak a felmerült kérdésekre. A rendezvényen vészt vesz az Enterprise Group PLM üzletága is, gépeinkre illesztett CAM megoldásokkal. A megfelelő hűtőfolyadék fontosságáról a Blaser kenőanyagok magyarországi képviseletétől juthatnak naprakész információkhoz.

Mikor? – 2018. október 4-5. (kapunyitás: 09:00)

Hol? – 9027 Győr, Ipari Park, Platánfa u. 2.

 

 

Részvételi szándékukat kérem jelezzék az alábbi elérhetőségek egyikén:

Telefon: +36-96-999-295 vagy anita.jambor@bartec.co.at

Az alábbi gombra kattintva pedig online is

regisztrálhatják magukat a Házi Kiállításra:

 

 

Látogassanak el hozzánk, szeretettel várjuk Önöket!

A frissítőről mi gondoskodunk!

Magyarország háromdimenzióban
A HERE Technologies áprilistól térképezi fel Magyarország egy részét, hogy a világ legfejlettebb térképét biztosítsa. A helyalapú felhőszolgáltatásokat kínáló cég utcaszinten gyűjti össze a panorámaképeket.
A mesterséges intelligencia éhen hal adatok nélkül
A Dmlab üzleti reggelijén olyan logisztikai vezetők mutatták be legtanulságosabb tapasztalataikat, akik már adatalapú döntésekkel optimalizálják cégük működését.
Telt házas rendezvényt zárt az Electrosub
Az elektronikai ipar legjelentősebb hazai üzleti és szakmai eseményén 97 kiállító vett részt 12 országból, 1300 négyzetméteren. Az eseményt kísérő konferencián 42 előadás hangzott el, a neves hazai és külföldi előadásokat illetve a kiállítást közel 1500 látogató tekintette meg.
Szimulációt minden mérnök asztalára!
Az ANSYS 2018 tavaszán piacra bocsátott Discovery tervezői szoftvercsalád egy éves pályafutása alatt már eddig is falakat döntött le, és ez a folyamat nem látszik lassulni.
A jövő mérnökei Solid Edge szoftvert használnak
Legalábbis idén áprilisban Nógrádban azon a versenyen, ahol a Siemens PLM megoldásait forgalmazó graphIT Kft. a Salgótarjáni Szakképzési Centrummal karöltve már második alkalommal keresi az év legjobb Solid Edge diák tervezőjét.