Gépi adatok távoli elérése egyszerűen
A HMS Networks DataMailbox szoftvere egy olyan biztonságos freemium felhőalapú megoldás, amely lehetővé teszi a gépgyártók számára, hogy a világ bármely pontján könnyen hozzáférhessenek a gépeikről származó adatokhoz.

 

A DataMailbox egy online adatpuffer, amely az Ewon Talk2M felhőszolgáltatás részeként lehetővé teszi a gépekről származó adatok egyszerű visszakeresését. Az Ewon Cozy és Flexy routerek egy távoli géphez csatlakoznak, és Ethernet vagy mobiltelefon kapcsolaton keresztül küldik az adatokat a Talk2M felhőbe. A Talk2M részeként működő DataMailbox lehetővé teszi az alkalmazásfejlesztők számára, hogy egy egyszerű API-hívás segítségével kérjék le a naplóadatokat több Ewon-átjáróról. Az ügyfelek a világ bármely pontjáról több gépről gyűjthetnek adatokat egy rendkívül biztonságos folyamatban, az adatokat pedig kényelmesen elemezhetik.

Az így megvalósítható big data elemzések és felügyelet lehetővé teszik a prediktív karbantartás és a működési intelligencia bevezetését. Pár óra alatt létrehozható és szükség esetén bővíthető is az adatkapcsolat függetlenül attól, hogy az informatikai környezet milyen összetett. Az új gépek néhány kattintással hozzáadhatók a folyamathoz. Az adatpufferként működő DataMailbox megoldással elkerülhető az adatvesztés – függetlenül attól, hogy hány webhelyről származnak az adatok –, mivel az adatokat automatikusan tárolják és továbbítják, ha az internetkapcsolat nem működik. A felhasználók az analitikai alkalmazások számára is mindig hozzáférhetnek egy tiszta, előzetes adatkészlethez.

 

 

A DataMailbox egy freemium szolgáltatás az Ewon Talk2M felhőben, vagyis az ügyfelek korlátlan ideig ingyenesen használhatják. A Pro verzióra való áttéréssel az ügyfelek egyedi szolgáltatási szintű megállapodás hatálya alá tartoznak, és még több adatot tudnak feldolgozni. A Freemium megközelítés és a könnyű hozzáférés semmiképp sem veszélyezteti a biztonságot, mivel az Ewon megoldások a kiberbiztonság élvonalába tartoznak. Az innovatív szolgáltatás bevezetésével az Ewon egy egyszerű és méretezhető integrált megoldást kínál korlátlan számú webhelyről származó adatok gyűjtésére és feldolgozására, lehetővé téve az ügyfelek számára a hatékonyság növelését.

„Napjainkban különösen kockázatos és költséges beengedni az embereket a gyárakba, így kötelességünk az ügyfelek számára egy egyszerű, biztonságos és méretezhető megoldást kínálni az adatok több webhelyről történő gyűjtésére, lehetővé téve a hatékonyság javítását” – jelentette ki Francis Vander Ghinst, a HMS Ewon üzletágának vezérigazgatója. Annak érdekében, hogy az ügyfelek maximalizálják adatokból származó előnyöket, az Ewon létrehozott egy 2 000 tapasztalt partnert összefogó robusztus környezetet, ami készen áll az ügyfelek igényeinek megfelelő hatékony és integrált megoldások gyors létrehozására. További információkért látogasson el a www.ewon.biz oldalra, valamint a www.ewon.biz/support oldalon található tudásbázis cikkekre!

Így nézhet ki a tenger melletti légiközlekedés jövője
A világ lakosságának 40 százaléka tengerparti településeken él. Számukra az amerikai Regent innovatív elektromos siklói elsőként kínálnak majd biztonságos, olcsó, nagy sebességű és kibocsátásmentes mobilitási megoldást.
A vállalatok jelentős részénél hiányzik az adatstratégia
Át kell gondolni az adatmenedzsment stratégiát, hogy profitáljunk az elmúlt évek digitális befektetéseiből – hívja fel a figyelmet „The Data Imperative” felmérésében a KMPG.
Adatvezérelt működés az iparban
Az adat teremti meg a kommunikációt nemcsak a gépek, hanem az emberek és a gépek között is.
Biztonságos felhőalapú adatmegosztás
Az Európai Unió adatvédelmi irányelveivel összhangban létrehozott, biztonságos és átlátható adatmegosztást lehetővé tevő digitális ökoszisztémához, a Gaia-X-hez a SZTAKI révén Magyarország is csatlakozott április végén.
Virtuális magánhálózatok védelme
Alaposan megfizethetünk a digitális világban a másokkal megosztott privát adatainkért: a magánéletünk lehet az ára.