Galika Nyílt Napok októberben
A rendezvényen első alkalommal lesz megtekinthető Magyarországon az AgieCharmilles huzalos gépe, az új vezérléssel ellátott CUT E 350.

 

 

Egyre nagyobb az érdeklődés a profilköszörülés után, így a Galika elhozta Önöknek a JUNG J600 sík- és profilköszörű berendezést is. A Mikron VCE 1000 Pro gépen nagy teljesítményű marást tekinthetnek meg a rendezvényre ellátogatók, valamint már hagyományként a QVI csoport mérőgépeit is bemutatásra kerülnek.

 

 

 

Győződjön meg személyesen is gépeink hatékonyságáról és jöjjön el ingyenes rendezvényükre!

Mikor?

2018. október 17-18. - 9:00-16:00

Hol?

2045 Törökbálint, Tó Park u. 9.

 

 

Az élő gépbemutatókon az alábbi gépek tekinthetők meg:

• SNAP DM 200 mérőgép

• JUNG J600 sík- és profilköszörű

• OGP SmartScope CNC 300 mérőgép

• Mikron VCE 1000 CNC megmunkálóközpont

• AgieCharmilles CUT E 350 huzalos szikraforgácsoló

 

A részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött, így szándékát kérjük jelezze!

Bővebb információ és jelentkezés: Szabó Gábor, mobil: +36 30 824 9131

Látogassanak el hozzánk, szeretettel várjuk Önöket!

Látogassanak el új weboldalunkra : galika.hu

Alanyi jogon járó ösztöndíjat adna a gyáriparosok szövetsége
Új javaslattal állt elő a hazai szakképzés megújítására a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége. A német duális szakképzés 2030-ig tartó, megújított rendszerét tekintették irányadónak a több mint két évig tartó munka során.
Tűt a szénakazalban – RTLS megoldással
Az elmúlt években már nélkülözhetetlenné vált a logisztika minden ágában a logisztikai egységek (dobozok, ládák, raklapok stb.) vonalkódos vagy RFID azonosítókkal való ellátása és az azonosítók használatával az ellátási láncban való folyamatos követésük.
Sebezhető adatokból áll emberi énünk
Informatikai biztonságról ma már egyre szélesebb körben beszélünk - egészen a gyermekeinket és a családunkat fenyegető veszélyektől a social media profilunk adataival való visszaélésen át a vállalati információk megóvásáig.
Soha ennyi és ilyen öreg autó nem volt a magyar utakon
A Bosch megbízásából a Medián ismét elkészítette a magyarországi lakosság autóparkját, autóhasználati szokásait feltérképező felmérését.
Kevesen látják vállalkozásukat technológiai úttörőnek
A kis-és középvállalatok üzleti potenciáljának felmérésére országos reprezentatív kutatást készített az UniCredit Bank az Inspira Research segítségével az 51-1500 millió Ft éves árbevétellel rendelkező cégek körében.