Galika Nyílt Napok októberben
A rendezvényen első alkalommal lesz megtekinthető Magyarországon az AgieCharmilles huzalos gépe, az új vezérléssel ellátott CUT E 350.

 

 

Egyre nagyobb az érdeklődés a profilköszörülés után, így a Galika elhozta Önöknek a JUNG J600 sík- és profilköszörű berendezést is. A Mikron VCE 1000 Pro gépen nagy teljesítményű marást tekinthetnek meg a rendezvényre ellátogatók, valamint már hagyományként a QVI csoport mérőgépeit is bemutatásra kerülnek.

 

 

 

Győződjön meg személyesen is gépeink hatékonyságáról és jöjjön el ingyenes rendezvényükre!

Mikor?

2018. október 17-18. - 9:00-16:00

Hol?

2045 Törökbálint, Tó Park u. 9.

 

 

Az élő gépbemutatókon az alábbi gépek tekinthetők meg:

• SNAP DM 200 mérőgép

• JUNG J600 sík- és profilköszörű

• OGP SmartScope CNC 300 mérőgép

• Mikron VCE 1000 CNC megmunkálóközpont

• AgieCharmilles CUT E 350 huzalos szikraforgácsoló

 

A részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött, így szándékát kérjük jelezze!

Bővebb információ és jelentkezés: Szabó Gábor, mobil: +36 30 824 9131

Látogassanak el hozzánk, szeretettel várjuk Önöket!

Látogassanak el új weboldalunkra : galika.hu

Magyarország háromdimenzióban
A HERE Technologies áprilistól térképezi fel Magyarország egy részét, hogy a világ legfejlettebb térképét biztosítsa. A helyalapú felhőszolgáltatásokat kínáló cég utcaszinten gyűjti össze a panorámaképeket.
A mesterséges intelligencia éhen hal adatok nélkül
A Dmlab üzleti reggelijén olyan logisztikai vezetők mutatták be legtanulságosabb tapasztalataikat, akik már adatalapú döntésekkel optimalizálják cégük működését.
Telt házas rendezvényt zárt az Electrosub
Az elektronikai ipar legjelentősebb hazai üzleti és szakmai eseményén 97 kiállító vett részt 12 országból, 1300 négyzetméteren. Az eseményt kísérő konferencián 42 előadás hangzott el, a neves hazai és külföldi előadásokat illetve a kiállítást közel 1500 látogató tekintette meg.
Szimulációt minden mérnök asztalára!
Az ANSYS 2018 tavaszán piacra bocsátott Discovery tervezői szoftvercsalád egy éves pályafutása alatt már eddig is falakat döntött le, és ez a folyamat nem látszik lassulni.
A jövő mérnökei Solid Edge szoftvert használnak
Legalábbis idén áprilisban Nógrádban azon a versenyen, ahol a Siemens PLM megoldásait forgalmazó graphIT Kft. a Salgótarjáni Szakképzési Centrummal karöltve már második alkalommal keresi az év legjobb Solid Edge diák tervezőjét.