Electrosub negyedszer - szakemberek és megoldások szemtől szembe
Az Electrosub Konferencia és Kiállítás 2023. március 21-23 között, immár 4. alkalommal fogadja kiállítóit és látogatóit a Lurdy Ház Konferencia Központjában. A rendezvény a piac kihívásaira reagálva, az elektronikai ipar mellett, új témacsoportokat integrált kiállítási és a konferencia programjába.

 

A profilbővülés a digitális transzformáció, a mesterséges intelligencia, az IoT megoldások, az innovatív technológiák megjelenítését célozza. Az Electrosub az Ipar 4.0 jegyében zajlik. A digitális átalakulás a versenyképesség megtartásának zálogjává vált, ezt a stratégiát ma már nemcsak a multinacionális, nagy nemzetközi cégek, hanem a kis és középvállalkozások is követni kívánják.

A koronavírus járvány okozta nehézségek és az abból fakadó átalakulási kényszer ezt a folyamatot csak felgyorsította. A jelenlegi gazdasági helyzetben, amikor mindenki költségtakarékosságra, hatékonyságának növelésre törekszik, tovább erősödött az innovatív technológiák iránti kereslet. A rendezvény ezt a fokozott igényt kívánja kielégíteni, a piaci szereplőknek koncentrált üzleti és szakmai programot kínálva.

 

 

Az Electrosub szorosan együttműködik szakmai partnerével, a BME Ipar 4.0 Technológiai Központtal, aminek küldetése, hogy a versenyképesség fokozás érdekében Magyarországon az Ipar4 technológiák minél szélesebb körben terjedjenek el. Ennek érdekében szemléletformáló, oktató és támogató tevékenységet folytat. A TK és az Electrosub célkitűzései jól illeszkednek egymáshoz és jó alapot teremtenek a hatékony együttműködéshez.

Az Electrosubhoz történő csatlakozás kiállítóként vagy szponzorként lehetséges, a szponzorok egyben kiállítók is. A rendezvény koncepciójának egyik sikeres elemét képezik a csomagajánlatok. Az elmúlt három alkalommal valamennyi szponzor és kiállító ezt a formát választotta, ami a koncepció egyértelmű pozitív visszaigazolása, mert kiszűri a standok közti rivalizálást.

 

 

A szervezők felhasználva a korábbi évek tapasztalatait, 2023-ban új kategóriákat is meghirdetnek, az érdeklődők a gyémánt szponzori megjelenéstől az Eco standig számos forma közül választhatják ki a számukra legmegfelelőbbet. A gyémánt szponzorok sorát az Endrich Bauelemente GmbH, amely cég az eddigi mindhárom Electrosubon is részt vett, már meg is nyitotta.

Bővebb információért és kapcsolatfelvételért látogassanak el a rendezvény honlapjára, www.electrosub.com.

(Forrás: Electrosub)

(A fotók a korábbi rendezvényen készültek.) 

A szervezetek átalakulása során az ember a legfontosabb tényező
A gyors átalakulás miatt a vállalatoknak és a kollégáknak időre van szükségük, hogy alkalmazkodjanak, átgondolják az új helyzetet és finomítsák azt, mielőtt elindítanának egy új projektet vagy egy korábbi projekt új szakaszába lépnének.
Felültet a felületmodellezés? – Tegyünk pontot az ’i’-re! CAD webinár
A graphIT Kft. december 8-án, 10:00 órától tartja következő ingyenes online webinárját, melyben bemutatják, hogyan lesz megtérülő egy CAD rendszerbe való beruházás.
BMW GROUP CAREERS IN DECEMBER
A felhős rendszereket a mai napig sokan nem használják megfelelően
A felhő alapú munkavégzés az élet megannyi területén megkönnyíti a cégek mindennapjait. A technológia szervezeti szintű bevezetésétől azonban a hazai kkv-k vezetőinek jelentős része a mai napig tart.
Hibrid félvezető alapú túlfeszültségvédelem
A Protek Devices frissíti a váltakozó áramú tápellátású hálózatokba ajánlott saját szabadalmán alapuló hibrid félvezető eszközét, amely a háztartási és ipari berendezések, műszerek és okos fogyasztásmérők túlfeszültségvédelmét hivatott megoldani.