Csupán három szó, és célba ér!
Az NNG what3words navigációs címrendszerével felszerelt járművek vezetői csupán három szó megadásával bárhová pontosan odatalálhatnak.

 

Az autóipar egyik meghatározó globális szoftverbeszállítójává nőtt NNG teljes körű intelligens, biztonságos és online megoldásokat fejleszt a mobilitást elősegítésére. Ezek a megoldások olyan beágyazott és új, felhőalapú alkalmazások és szolgáltatások beépítését teszik lehetővé az autógyártók és a beszállítók számára, amelyek kielégítik a vásárlók biztonsági, kényelmi, információs és szórakoztatással kapcsolatos igényeit.

Az utcanevek már elmaradnak a 2021-es elvárások mögött. Sokszor bonyolult és időigényes feladatot jelent, ha a vezetőnek külön be kell írnia a címet a jármű navigációs rendszerébe; ráadásul a címek sokszor nem bizonyulnak elegendőnek egy-egy adott hely pontos meghatározásához.

 

 

A what3words megoldást nyújt az efféle problémák kiküszöbölésére. Minden három négyzetméteres területhez három véletlenszerűen kiválasztott szó egyedi kombinációját rendeli: ez a what3words által meghatározott cím. Például az NNG budapesti központjának a bejáratát a következő háromszavas cím adja meg: ///rátalál.bükkfa.dobverő. A what3words-címmeghatározást használó járművek vezetői mindig eljutnak a kívánt úti célhoz – már az első próbálkozásra.

„A funkció integrálása tökéletesen illeszkedik azon küldetésünkhöz, hogy a navigáció és a mobilitás legfrissebb innovációs megoldásaihoz önálló hozzáférést biztosítva segítsük elő, hogy az autógyártók egyedi kínálattal emelkedjenek ki. A what3words és az NNG közötti partnerkapcsolat révén olyan megoldást nyújthatunk a vásárlóknak, amelynek köszönhetően gyökeres javulást tapasztalhatnak a vezetői élmény során, legyen szó az elektromos töltőállomások vagy a teherpályaudvarok egy konkrét rakodórámpája helyének meghatározásáról, vagy számos más felhasználási helyzetről”, mondta Heikki Laine, az NNG marketingigazgatója.

„A járművezetők jobb és kényelmesebb navigációs élményre vágynak. Az NNG-vel kialakított partnerkapcsolatunknak köszönhetően az autógyártók és a mobilitást elősegítő szolgáltatók kielégíthetik ügyfeleik fokozott igényeit, amelyek az egyszerűséget helyezik a középpontba”– tette hozzá Chris Sheldrick, a what3words társalapítója.

A what3words-ről

Mi az Ön what3words-címe? Itt megkeresheti.

A what3words a helymeghatározás legegyszerűbb módja. A díjmentesen használható, iOS és Android rendszeren is működő what3words alkalmazás és az online térkép segítségével bárki könnyen megtalálhatja, megoszthatja vagy elérheti a jelenleg több mint 45 nyelven meghatározott what3words-címek bármelyikét. A világszerte használt több millió what3words-címből több ezer olyan vállalkozáshoz tartozik, amelyek az alkalmazás segítségével csökkentik a költségeiket, működnek hatékonyabban, és nyújtanak jobb élményt az ügyfeleiknek. A what3words partnerei közé tartozik többek között a Mercedes-Benz, a Triumph Motorcycles és számos segélyhívó szolgálat szerte a világon.

Átadták a Knorr-Bremse budapesti vasúti Szerviz Központját
A 2,5 milliárd forint értékben 4 500 négyzetméteren megvalósult fejlesztésnek köszönhetően több mint 100 partnert szolgálhatnak ki komplex felújítási projektek keretében a magyar szakemberek Európa számos országában.
A rendszer alkalmazkodóképességének nincsenek határai
A Tárgyak Internete (IIOT) lehetővé teszi az individualizált termékek automatikus előállítását – akár egyetlen darabos gyártásban is. Teljesen új értelmet nyer az alkatrészek összeszerelésének folyamata.
A magyarok kedvenc elektromos autója
Hazánkban is egyre népszerűbbek az elektromos autók, köszönhető ez a növekvő környezettudatosságnak, az állami támogatásoknak és a dinamikusan bővülő töltő hálózatnak is.
Miért bízzunk az önvezető autókban?
Nem könnyű átengedni az irányítást egy gépnek, ezért a Bosch mérnökei azon dolgoznak, hogy nyugodt szívvel ülhessünk be az emberi beavatkozást nem igénylő járművekbe.
Elektrotechnikai tervezőszoftver kezdőknek és haladóknak
Megérkezett az új Eplan Platform 2022. Az új verzióval az Eplan az elektrotechnikai tervezés jövőjét mutatja be fókuszban a könnyű kezelhetőséggel.