Célszoftver a termelésütemezésben
Elérte már az Excel alapú termeléstervezés korlátait, határait? Már nem tudja kezelni a sok megrendelést, cikkeket, raktár- és anyagkészletet?

 

Az Asprova termeléstervező szoftver megoldást kínál a problémájára, hiszen kifejezetten a termelő vállalatok értékteremtő folyamatainak ütemezésére szolgál. Kezelje egy szoftvermegoldásban anyagi folyamatainak ütemezését, és cserélje le a meglévő Excel, vagy papír alapú tervezést! A táblázatkezelők univerzális felhasználási lehetőségeit mindenki ismeri, azonban a vállalati evolúció egy bizonyos szintje után éppen ez az univerzalitás teszi nehézkessé a használatukat.

A szabályok és kényszerek hiánya, a sok adat együttes kezelésének módja, az automatizmusok definiálásának korlátai mind redukálják a bennük elvégezhető termeléstervezési feladatok komplexitását, nem is beszélve az adatbiztonsági kérdésekről! Az Asprova termeléstervező szoftver segítségével egy szabályokon alapuló, központosított termelésirányítási rendszer alakítható ki.


 

Megbízható megfogás levegő nélkül
A Festo standard EHPS megfogója a standard pneumatikus DHPS megfogó elektromos változata. Az EHPS a legtöbb olyan helyen alkalmazható, ahol a pneumatika használata nem engedélyezett.
Adatok megbízható továbbítása a gyártásban
A Profinet az ipari automatizálás terén világszinten az első számú Ethernet-alapú kommunikációs megoldás.
Az e-mailek védelme nem ér véget egy erős jelszóval
A modern üzleti kommunikáció alapját képező elektronikus levelezés továbbra is a rosszindulatú programok terjesztésének egyik leghatékonyabb és legelterjedtebb csatornája.
Virtuális gumiabroncs-fejlesztés eredménye a Lamborghini Hurricán STO kiemelkedő teljesítménye
A Lamborghini a Bridgestone-t bízta meg a 2021-ben piacra kerülő Huracán STO szuperautója egyedi abroncsainak fejlesztésével.
Manufacture IT 2020: mehet-e a gyártás online?
Idén virtuális formában jelentkezik a Manufacture IT konferencia, amely a hazai gyártóipar digitalizációjának segítését tűzte ki célul.