CAD-CAM eszközök Önre szabva, egyedi megoldásokkal
A graphIT Kft. több, mint 25 éve támogatja az NX felhasználókat Magyarországon. Ennek a 25 évnek köszönhetően a cég munkatársai megtapasztalták, hogy a felhasználók számára mi jelent kihívást.

 

Például melyek a leghasznosabb NX eszközök és milyen specifikus igényei vannak a különböző cégeknek, melyek egy-egy egyedi fejlesztéssel az NX-ben leegyszerűsíthetők. Megoldásként a graphIT NX mérnök csapata, lefejlesztette a hatékonyságnövelő szoftverkiegészítőt, az NX PowerPack-et. A kiegészítő megoldás az NX felhasználók visszajelzései, kérései alapján készült.

 

 

Ennek köszönhetően kizárólag a leghasznosabb, leggyakorlatiasabb eszközöket tartalmazza, melynek használatával hatékonyságot növelhet, leegyszerűsítheti a napi munkát, időt spórolhat, így költséget is csökkenthet. Az NX PowerPack fejlesztője és értékesítője, a graphIT Kft. 6 hónapos ingyenes próbaverziót kínál, azok számára akiket érdekel az NX kiegészítő. Kattintson ide és igényelje a próbaverziót és hozza ki a legtöbbet a Siemens NX szoftveréből!

Regisztráljon a graphIT következő ingyenes webinárjára, ahol bemutatásra kerülnek az NX PowerPack 2.0 leghasznosabb funkciói.

Időpont : augusztus 11, szerda 10:00-10:30

Kattintson ide és regisztráljon!

Az NX PowerPack 2.0:  a 10 legfontosabb parancs a csomagban:

  • Bounding Box: az alkatrész köré létrehozható egy befoglaló téglatest/henger, melynek méretei megjeleníthetők, illetve attribútumként elmenthetők. Az alkatrészhez egyszerűen anyag is hozzárendelhető a dialógus ablakból, ami az attribútum-táblázatba szintén bekerül, így egyszerűen felhasználható a későbbiek során, rajz és darabjegyzék készítéskor.
  • Face Loop: az alapértelmezett Measure parancs lehetőségeit egészíti ki. Részletesebb információt ad felületek mérése esetén: láthatók külön a külső- és belső élek számai, a külső- és belső élek hosszai, valamint egy összesített élhossz. Ezek az adatok attribútumként lementhetők, így később szükség esetén felhasználhatók.
  • Part Coloring: segítségével színezhetők az egyes felületek a megmunkálások módjától függően. Ezen NX parancsban megtalálhatók alapértelmezett színek, de létrehozhatók újak is.
  • Save Manager: használatával az összeállításhoz tartozóan különböző mentési funkciók valósíthatók meg. A videó sorra mutatja be ezen NX parancsban található ’Save All’, ’Rename’, ’Save As’ és ’Replace’ parancsokat.
  • Import Tool: segítségével a szerszámgyártók oldalairól letöltött szerszámokat, különböző szabványban rendezett szerszáminformációk alapján, lehet az NX alá integrálni.
  • Add Holder: alkalmazásával a kijelölt megmunkálási szerszámokhoz lehet befogót építeni, illetve rendelni. A már meglévő befogót szerszámról szerszámra is másolhatjuk.
  • Electrode Touching: Elektróda és munkadarab érintkező felületinek színezése, mind elektródán, mind munkadarabon. Egyéni szín választási lehetőséggel. Érintkező felületek felszínének elektróda attribútumba mentése a később áramerősség meghatározásához.
  • Manual Balloon: segítségével manuálisan helyezhetők fel alkatrészekre tételszámok. Ezen NX parancs fő előnye, hogy a parancsablakban látható, hogy melyik komponensre kerül felhelyezésre a tételszám, így ez egybeeső vonalak esetén is a megfelelő helyre kerül.
  • Quick Settings on Floating Window: a rajzi méretek megjelenítése (méretnyilak, szimbólumok, tizedesjegyek), illetve modellezés környezetben gyorsan és egyszerűen állítható be a modellnézet tetszés szerint.
  • Product Versions Table: A paranccsal létrehozható egy olyan táblázat, mely a termékvariációkhoz tartozó darabszámot mutatja.

NX-el kapcsolatos további információkért és praktikákért látogasson el az NX Blogunkra a www.digitalisiker.com weboldalra, ahol folyamatosan frissülő cikkekben mutatjuk be a legizgalmasabb újításokat, tippeket és tudásbázis cikkeket.

Okos gyártás együttműködő robotokkal
Az egyedi, személyre szabott termékek iránti kereslet egyre inkább növekszik, ami arra ösztönzi a gyártókat, hogy a tömegtermelés helyett versenyképességük megőrzése érdekében a mennyiségről a változatosságra helyezzék a hangsúlyt.
Mesterséges intelligencia segíti a melanóma korai felismerését
A bőrrák a leggyakoribb, emberekben előforduló, rosszindulatú daganatos megbetegedés, ráadásul egyre gyakoribb. A bőrrákok általános kategóriáján belül a melanóma a fő halálozási ok.
A világ leggyorsabb izolált áram szenzorai
A tavaly megjelent CT110 CT220 után újabb tagokkal bővült a Crocus Technology egyszerű és költséghatékony izolált TMR árammérő szenzorcsaládja.
Felhő vagy szélcsend? Nem gond többé!
Egy magyar techcég megszűnteti a megújuló energiák időjárásfüggőségből fakadó kockázatát. Az Enerhash a hagyományos- és a megújuló energiarendszerek rugalmas, együttes használatát teszi lehetővé, ezzel segítve a megújuló energia arányának további növelését.
A hatékonyság legújabb varázsszava - az agilitás
A legtöbb vállalat számára az üzleti eredmények jelentik a siker fokmérőit, azonban a gyorsan változó piaci környezetben újabb tényezők kerültek fókuszba.