BTC14 ipari dobozos vékony kliens
A Pepperl+Fuchs ipari dobozos vékony kliensei megbízható és robusztus IT-megoldást jelentenek a folyamatadatok megjelenítéséhez.

 

A klienseket kifejezetten szélsőséges körülmények között történő használatra és ipari környezetben történő 24 órás üzemeltetésre fejlesztették ki. A magas hőmérsékletet, ütéseket és rázkódásokat hosszú időn át elviselni képes új BTC14 és a már jól ismert – duál monitoros alkalmazásokhoz tervezett – BTC12 vékony kliensek és az első négymonitoros generációnak számító BTC01 kliensek társa lett.

A BTC14 négy egységes, digitális DisplayPorts® kijelzőcsatlakozóval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a folyamatok akár négy Ultra-HD (4K) képernyőn történő megjelenítését, optimális képet adva ezáltal az összes információról. A kiegészítő szerelőkészleteknek és a robusztus kialakításnak köszönhetően a BTC14 rendkívül változatos módon telepíthető. A hosszú távú rendelkezésre állás és a modern számítógépes platform révén a BTC14 rendkívül jövőbiztos.

A BTC14 elölnézete

 

Az előre telepített Pepperl+Fuchs VisuNet RM Shell 5 firmware egyszerűsíti a host rendszerek virtualizálását, valamint a gyors és intuitív konfiguráció végrehajtását. A vékony kliens portfóliót az innovatív VisuNet Control Center felügyeleti eszköz teszi teljessé, ami lehetővé teszi az összes vékony kliens eszköz hatékony és központosított kezelését, ha azt az RM Shell 5 firmware-rel használják: a vezérlőteremben elhelyezett BTC-ktől kezdve a gyártással kapcsolatos munkaállomásokon át egészen az Ex Zone 1/21 zónában elhelyezett távoli monitorokig

Pontosan adagolt információk a megalapozott döntésekhez
A különféle üveges, PET-palackos, dobozos és kartondobozos italokat gyártó SMLC Libanon legnagyobb italpalackozó vállalatának számít. A PepsiCo partnercégénél a Copa-Data zenon szoftverére épülő gyártósor-felügyelő rendszer bevezetése véget vetett a manuális adatbevitelnek, átfogó információkat szolgáltatva a hatékony töltési műveletekhez.
A járvány idején is segítenek a térinformatikai alapú megoldások
A járványügyi veszélyhelyzetben a közműszolgáltatások ellátási biztonsága kiemelten fontos az állami és közigazgatási szektor számára egyaránt. Az is egyértelmű, hogy ebben a helyzetben rendkívüli módon megnő a digitalizáció jelentősége!
Biztonságos és stabil az oxigénellátás
Az ipari és egészségügyi gázok szakértőjeként a Messer Hungarogáz több mint 140 hazai egészségügyi intézményt lát el különféle gázokkal közel 20 felhasználási területen.
Office helyett Microsoft 365
Április 21-től a Microsoft 365 néven válik elérhetővé az új O365. A névváltást elsősorban az indokolja, hogy az eddigi irodai alkalmazások – a mesterséges intelligencia erőteljes használatának köszönhetően – munkahelyi és életvezetési tanácsadókká lépnek elő.
Az email a kiberbiztonság legsebezhetőbb pontja
Továbbra is az emaileken keresztül érkezhet a legtöbb kibertámadás az informatikai rendszerek ellen - derül ki a Cisco legfrissebb globális kiberbiztonsági kutatásából.