Az Electrosub hasznos információkat nyújt beszerzési döntéseihez
Az Electrosub Konferencia és Kiállítás immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre szeptember 28. és 30. között a Lurdy Házban. Az élő esemény hosszú idő után teremt ismét lehetőséget a piaci szereplőknek a személyes találkozásokra.

 

Különösen hasznos ez a gazdaság újraindításnak szakaszában, amikor a cégek fejlesztéseik finanszírozására támogatásokhoz, kedvezményes hitelekhez jutnak. Az Electrosubon egyszerre több külföldi és magyar cég kínálatát térképezhetik fel a kiállításhoz kapcsolódó konferencián pedig hasznos ismeretekhez, információkhoz juthatnak.

A rendezvényen szponzor/kiállítóként lesz jelen az Endrich Bauelemente GmbH. német, az M2M com és SIMcom kínai székhelyű világcég, a Redel Elektronika, a most 75 éves fennállását ünneplő LEMO magyar leányvállalata és gyártóközpontja, az LLP Group,  a Vitec Power GmbH osztrák cég,  a Gestlabs srl. olasz vállalat, a Kardex-Remstar és az OnRobot.

 

 

A kiállításra korlátozott számban még lehet területet foglalni, a látogatói regisztráció július végén indul.

Akik regisztrálnak díjmentes meghívót kapnak, ami egyben konferencia belépő is.

https://electrosub.com/erdeklodom/

A konferencia előadások is sok újdonsággal, érdekeséggel szolgálnak, néhány cím a már előjegyzett prezentációk közül:

 • Magyar fejlesztésű IoT miniszámítógép és a köré épített E-IoT infrastruktúra
 • Hogyan váltsunk könnyen régi 2G/3G technológáról LTE vagy LPWA   megoldásokra?                                                                                                  avagy: Kompatibilis dizájn ötletek SIMCom IoT modulokkal
 • Antenna választás az IoT projektemhez.
  avagy:   Kézzelfogható és megfoghatatlan tényezők az ideális működési feltételek eléréséhez az elektromágneses sugárzók számára vezeték nélküli alkalmazásokban
 • Tökéletes platform SIM előfizetéseim menedzselésére?
  avagy:, Aktiválás, csomagváltás, riasztás, diagnosztika és riport gombnyomásra
 • Az elektronikai alkatrészek hiányának hatásai a kis és közepes beültető cégek életében
 • Photron gyorskamera vizuális jelentősége
 • Fanless Power Supplies – Benefits and Applications (Advanced Energy)

További információk: electrosub.com

Átadták a Knorr-Bremse budapesti vasúti Szerviz Központját
A 2,5 milliárd forint értékben 4 500 négyzetméteren megvalósult fejlesztésnek köszönhetően több mint 100 partnert szolgálhatnak ki komplex felújítási projektek keretében a magyar szakemberek Európa számos országában.
A rendszer alkalmazkodóképességének nincsenek határai
A Tárgyak Internete (IIOT) lehetővé teszi az individualizált termékek automatikus előállítását – akár egyetlen darabos gyártásban is. Teljesen új értelmet nyer az alkatrészek összeszerelésének folyamata.
A magyarok kedvenc elektromos autója
Hazánkban is egyre népszerűbbek az elektromos autók, köszönhető ez a növekvő környezettudatosságnak, az állami támogatásoknak és a dinamikusan bővülő töltő hálózatnak is.
Miért bízzunk az önvezető autókban?
Nem könnyű átengedni az irányítást egy gépnek, ezért a Bosch mérnökei azon dolgoznak, hogy nyugodt szívvel ülhessünk be az emberi beavatkozást nem igénylő járművekbe.
Elektrotechnikai tervezőszoftver kezdőknek és haladóknak
Megérkezett az új Eplan Platform 2022. Az új verzióval az Eplan az elektrotechnikai tervezés jövőjét mutatja be fókuszban a könnyű kezelhetőséggel.