Adagolás-technikai újdonságok a Dispensing Expón
Ami bevált, azon ne változtass: ez a gondolt húzódik meg a tavalyi nagyon sikeres Dispensing Expo megismétlése mögött. Október 26-án újra megnyílnak a ViscoTec kiállításának virtuális kapui, amelyre a szervezők idén izgalmas és tartalmas programmal készülnek. A rendezvényre ingyenesen lehet regisztrálni.

 

A három napon keresztül sugárzott élő rendezvény olyan partnerek bevonásával jött létre, mint a Vieweg, az Intertronics, a TQ Systems, az IPTE, az Aumann, illetve a Bausch+Ströbel. Az október 26-án kezdődő rendezvényre a https://www.viscotec.de/en/dispensing-expo/ oldalon lehet regisztrálni. A ViscoTec minden regisztráció után 5 euró hozzájárulást nyújt a https://www.naturefund.de/en/ partnerhez.

 

 

A látogatók összesen négy zónában találnak majd előadásokat az adagoló alkalmazások széles skálájában, többek között az e-mobilitás, a repülőgépipar, az elektronika, a 3D nyomtatás, stb. területeiben. A rendezvény ezenkívül vezetett virtuális túrát is szervez a látogatóknak.

 

 

A négy kiállítócsarnok a következőket tartalmazza:

Kiállítás: itt találhatók azok az iparágak, amelyekben a ViscoTec adagolási megoldásokat használják – beleértve az izgalmas alkalmazási példákat.

Termékek: a csarnokot a ViscoTec portfólió alapján osztják fel. A különböző standokon a termékcsoportok – 1 komponensű adagoló, 2 komponensű adagoló, 3D nyomtatófejek, kezelő és ürítő rendszerek stb. – találhatók meg a termékekkel kapcsolatos információkkal, videókkal és fotókkal.

Előadóterem: Itt tartják majd az eladásokat. A témákkal kapcsolatos információk: https://www.viscotec.de/en/dispensing-expo/.

Partnerek: a Dispensing Expo látogatóinak lehetősége lesz találkozni a ViscoTec partnereivel Ebben a teremben tudhatunk meg többet a sikeres együttműködésről és a közös projektekről!

Valamennyi előadás az esemény után letölthető lesz a ViscoTec honlapjáról. A rendezvény a tavalyi évhez hasonlóan angol nyelven zajlik. A kiállításra már lehet regisztrálni: dispensing-expo.viscotec.de

Átadták a Knorr-Bremse budapesti vasúti Szerviz Központját
A 2,5 milliárd forint értékben 4 500 négyzetméteren megvalósult fejlesztésnek köszönhetően több mint 100 partnert szolgálhatnak ki komplex felújítási projektek keretében a magyar szakemberek Európa számos országában.
A rendszer alkalmazkodóképességének nincsenek határai
A Tárgyak Internete (IIOT) lehetővé teszi az individualizált termékek automatikus előállítását – akár egyetlen darabos gyártásban is. Teljesen új értelmet nyer az alkatrészek összeszerelésének folyamata.
A magyarok kedvenc elektromos autója
Hazánkban is egyre népszerűbbek az elektromos autók, köszönhető ez a növekvő környezettudatosságnak, az állami támogatásoknak és a dinamikusan bővülő töltő hálózatnak is.
Miért bízzunk az önvezető autókban?
Nem könnyű átengedni az irányítást egy gépnek, ezért a Bosch mérnökei azon dolgoznak, hogy nyugodt szívvel ülhessünk be az emberi beavatkozást nem igénylő járművekbe.
Elektrotechnikai tervezőszoftver kezdőknek és haladóknak
Megérkezett az új Eplan Platform 2022. Az új verzióval az Eplan az elektrotechnikai tervezés jövőjét mutatja be fókuszban a könnyű kezelhetőséggel.