A jó példa is lehet ragadós
Szakértő partnerek által szervezett ingyenes rendezvény a hotmelt berendezések, ragasztóanyag-adagoló rendszerek és festéstechnológiák területén.

 

A Nordson EFD és a Meltech Kft., a Nordson Hotmelt divíziójának magyarországi disztribútora szeretettel meghívja Önt és kollégáit egy szakmai napra.

Témakörök: precíziós folyadékadagolás és melegragasztó adagolás

Helyszín: a Meltech Kft. telephelye, 2045 Törökbálint, Tó Park u. 3. / Forwarders Plaza

 

 

Legyen szó csomagolásról, fogyasztási cikkek, egyszer használatos higiéniai termékek, vagy tartós fogyasztási cikkek gyártásáról, a szakmai napon tapasztalt munkatársak állnak az Önök rendelkezésére a megfelelő technológia kiválasztásánál, vagy a meglévő berendezések karbantartásánál, javításánál egyaránt. Ahhoz, hogy az Ön igényeinek legmegfelelőbb programot alakítsuk ki, kérjük töltse ki alábbi kérdőívünket:

 

 

Ezen információk megadása után 2018 augusztus folyamán fogjuk informálni a pontos, részletes programról. Kérjük, a kérdőívet legkésőbb 2018. július 17-ig kitölteni szíveskedjék!

Köszönjük érdeklődését!


 

Alanyi jogon járó ösztöndíjat adna a gyáriparosok szövetsége
Új javaslattal állt elő a hazai szakképzés megújítására a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége. A német duális szakképzés 2030-ig tartó, megújított rendszerét tekintették irányadónak a több mint két évig tartó munka során.
Tűt a szénakazalban – RTLS megoldással
Az elmúlt években már nélkülözhetetlenné vált a logisztika minden ágában a logisztikai egységek (dobozok, ládák, raklapok stb.) vonalkódos vagy RFID azonosítókkal való ellátása és az azonosítók használatával az ellátási láncban való folyamatos követésük.
Sebezhető adatokból áll emberi énünk
Informatikai biztonságról ma már egyre szélesebb körben beszélünk - egészen a gyermekeinket és a családunkat fenyegető veszélyektől a social media profilunk adataival való visszaélésen át a vállalati információk megóvásáig.
Soha ennyi és ilyen öreg autó nem volt a magyar utakon
A Bosch megbízásából a Medián ismét elkészítette a magyarországi lakosság autóparkját, autóhasználati szokásait feltérképező felmérését.
Kevesen látják vállalkozásukat technológiai úttörőnek
A kis-és középvállalatok üzleti potenciáljának felmérésére országos reprezentatív kutatást készített az UniCredit Bank az Inspira Research segítségével az 51-1500 millió Ft éves árbevétellel rendelkező cégek körében.