A jó példa is lehet ragadós
Szakértő partnerek által szervezett ingyenes rendezvény a hotmelt berendezések, ragasztóanyag-adagoló rendszerek és festéstechnológiák területén.

 

A Nordson EFD és a Meltech Kft., a Nordson Hotmelt divíziójának magyarországi disztribútora szeretettel meghívja Önt és kollégáit egy szakmai napra.

Témakörök: precíziós folyadékadagolás és melegragasztó adagolás

Helyszín: a Meltech Kft. telephelye, 2045 Törökbálint, Tó Park u. 3. / Forwarders Plaza

 

 

Legyen szó csomagolásról, fogyasztási cikkek, egyszer használatos higiéniai termékek, vagy tartós fogyasztási cikkek gyártásáról, a szakmai napon tapasztalt munkatársak állnak az Önök rendelkezésére a megfelelő technológia kiválasztásánál, vagy a meglévő berendezések karbantartásánál, javításánál egyaránt. Ahhoz, hogy az Ön igényeinek legmegfelelőbb programot alakítsuk ki, kérjük töltse ki alábbi kérdőívünket:

 

 

Ezen információk megadása után 2018 augusztus folyamán fogjuk informálni a pontos, részletes programról. Kérjük, a kérdőívet legkésőbb 2018. július 17-ig kitölteni szíveskedjék!

Köszönjük érdeklődését!


 

Kábelenként tíz másodperccel gyorsabb
A sok kábellel dolgozó és a kábelek azonosítását és követhetőségét igénylő iparágak a Brady Corp. teljes és automatizált kábelazonosítási megoldásaival növelhetik a termelés hatékonyságát.
Felhőben újjászületett informatika
A felhőinformatika Kelet-Európában és hazánkban is egyre elterjedtebb, a hozzá kapcsolódó technológiai innovációk is folyamatosan tudnak újat mutatni a szakembereknek.
Menő az informatikus és a mérnök
Keresett, jól fizető szakmának tartják a középiskolások a mérnöki hivatást, és minden negyedik megkérdezett közülük el is tudja képzelni magát ezen a területen.
Kilencmilliárd eurót hozhat a digitalizáció Magyarországnak
Miközben a digitális transzformáció komoly esély a gazdasági növekedés felpörgetésére, sokat kell tenni ennek érdekében. Elsősorban az oktatás-képzés, valamint a digitális megoldások használatának terjedése terén.
Egy éjszakára megnyílnak a gyárkapuk
A különleges alkalommal az érdeklődők testközelből láthatnak példákat a negyedik ipari forradalom automatizált és digitalizált termelési megoldásaira, és megtudhatják, hogyan néz ki egy igazán modern gyár.