A jó példa is lehet ragadós
Szakértő partnerek által szervezett ingyenes rendezvény a hotmelt berendezések, ragasztóanyag-adagoló rendszerek és festéstechnológiák területén.

 

A Nordson EFD és a Meltech Kft., a Nordson Hotmelt divíziójának magyarországi disztribútora szeretettel meghívja Önt és kollégáit egy szakmai napra.

Témakörök: precíziós folyadékadagolás és melegragasztó adagolás

Helyszín: a Meltech Kft. telephelye, 2045 Törökbálint, Tó Park u. 3. / Forwarders Plaza

 

 

Legyen szó csomagolásról, fogyasztási cikkek, egyszer használatos higiéniai termékek, vagy tartós fogyasztási cikkek gyártásáról, a szakmai napon tapasztalt munkatársak állnak az Önök rendelkezésére a megfelelő technológia kiválasztásánál, vagy a meglévő berendezések karbantartásánál, javításánál egyaránt. Ahhoz, hogy az Ön igényeinek legmegfelelőbb programot alakítsuk ki, kérjük töltse ki alábbi kérdőívünket:

 

 

Ezen információk megadása után 2018 augusztus folyamán fogjuk informálni a pontos, részletes programról. Kérjük, a kérdőívet legkésőbb 2018. július 17-ig kitölteni szíveskedjék!

Köszönjük érdeklődését!


 

Ne csak a kibertámadásoktól védjük adatainkat!
Az adatközpont fizikai környezetének állapota kritikus fontosságú
Prediktív karbantartási könyvtár az állásidő csökkentéséhez
A mesterséges intelligencián alapuló megoldások az egyedi berendezések vezérlőjén keresztül gyűjtik össze, elemzik és használják fel az adatokat, hogy meghosszabbítsák a berendezés élettartamát, és a leállások megelőzése érdekében észleljék a hibákat.
Új AEC-Q200 minősítésű SMD tuning fork (hangvilla): CM315H
A CM315H 32.768 kHz-es SMD tuning fork bemutatásával a Citizen Finedevice a CM315-ös hangvillacsaládját az AEC-Q200 automotív szabványnak megfelelő termékkel bővítette.
Mesterséges intelligencia: 4 ezer MI szakértő 2021-re
A Bosch Csoport Stuttgarti központjában Volkmar Denner, a Robert Bosch GmbH igazgatótanácsának elnöke ismertette a következő évek legfontosabb fejlesztési irányait.
A térségi átlagnál jobban bíznak az innováció erejében a magyar cégek
kiugróan nagy jelentőséget tulajdonítanak az innovatív technológiáknak a magyarországi vállalkozások – derül ki a Microsoft kelet-közép-európai üzleti szereplőkre fókuszáló felméréséből. A hazai döntéshozók a saját szektorukban várható technológiai áttöréseket illetően is lényegesen derűlátóbbak térségbeli társaiknál.