A jó példa is lehet ragadós
Szakértő partnerek által szervezett ingyenes rendezvény a hotmelt berendezések, ragasztóanyag-adagoló rendszerek és festéstechnológiák területén.

 

A Nordson EFD és a Meltech Kft., a Nordson Hotmelt divíziójának magyarországi disztribútora szeretettel meghívja Önt és kollégáit egy szakmai napra.

Témakörök: precíziós folyadékadagolás és melegragasztó adagolás

Helyszín: a Meltech Kft. telephelye, 2045 Törökbálint, Tó Park u. 3. / Forwarders Plaza

 

 

Legyen szó csomagolásról, fogyasztási cikkek, egyszer használatos higiéniai termékek, vagy tartós fogyasztási cikkek gyártásáról, a szakmai napon tapasztalt munkatársak állnak az Önök rendelkezésére a megfelelő technológia kiválasztásánál, vagy a meglévő berendezések karbantartásánál, javításánál egyaránt. Ahhoz, hogy az Ön igényeinek legmegfelelőbb programot alakítsuk ki, kérjük töltse ki alábbi kérdőívünket:

 

 

Ezen információk megadása után 2018 augusztus folyamán fogjuk informálni a pontos, részletes programról. Kérjük, a kérdőívet legkésőbb 2018. július 17-ig kitölteni szíveskedjék!

Köszönjük érdeklődését!


 

Az Emerson befejezte az Aventics akvizícióját
A felvásárlásnak köszönhetően az Emerson tovább bővíti hatókörét a fluidtechnikai és pneumatikai eszközök piacán.
Mindenkit meghekkeltek már, csak nem tud róla
Fontos, hogy a kibervédelmi fejlesztéseket már az üzleti stratégia kialakításánál figyelembe kell venni. Az alapvető nehézséget azonban nem feltétlenül az új biztonsági irányelvek bevezetése okozza, hanem azok megfelelő integrálása a szervezetbe.
Robotok irányítják az önvezető drónokat
Biológiai motivációjú algoritmusokat és az evolúció elvét használták az új csoportos drónvezérlés megalkotásához az ELTE kutatói.
Meghatározták a legfontosabb innovációs irányokat
Az Európai Unió és tagállamai versenyképessége szempontjából a mesterséges intelligencia terén is az ipari vállalati innovációra érdemes összpontosítani a közös erőfeszítéseket.
Emberi tudás az ipar 4.0-s siker záloga
Egyre nagyobb kihívással szembesülnek napjainkban a szakemberek, amikor a folyamatosan gyorsuló technológiai fejlődéssel kell lépést tartaniuk. Megoldást jelenthet a célirányos, gyakorlatorientált képzés, amely koncentrált módon biztosítja a friss tudást. Interjú Siszer Tamással, a Festo Kft. Didactic oktatási üzletágának vezetőjével.